«Новорічні зустрічі» юних футболістів: «мрійники» не встояли перед школою Блохіна-Бєланова

«Новорічні зустрічі» юних футболістів: «мрійники» не встояли перед школою Блохіна-Бєланова

Десятий, ювілейний, відкритий турнір «Новорічні зустрічі» з футзалу провели 8-10 січня у Вінницькому міському Палаці дітей та юнацтва ім. Лялі Ратушної. У ньому виступали гравці молодшого шкільного віку (2009-2010 р.н.). 

Змагання спільними зусиллями організували адміністрація Палацу дітей та юнацтва, міський спорткомітет, обласні відділення НОК України, спортуправління ОДА і федерація футболу.  

– Канікули – зручний час для  проведення турніру. Для багатьох учасників це взагалі перші офіційні змагання. Юні футболісти за допомогою «Новорічних зустрічей» входять у сезон, – прокоментував головний суддя турніру, заслужений тренер України Микола Кривов’язюк.  

Змагання урочисто відкрили голова обласного відділення НОКУ Павло Хникін, заступник голови міського спорткомітету Роман Семчук і заступник директора з виховної роботи Палацу дітей та юнацтва Наталя Підлісна. Перед юними спортсменами виступили народний колектив спортивного танцю «Грація» і колектив вуличного танцю «Ла-Мар».

Відео дня

– Ми щорічно підтримуємо юних футболістів. Надаємо для проведення турніру сувеніри і подарунки. На початку кожного року затишний зал Палацу збирає велику кількістю юних спортсменів. Це надихає їх на подальше вдосконалення у спорті, – сказав Павло Хникін. – В молодшому віці зароджується любов до спорту. Тому проведення масових турнірів є дуже важливим.

– У Вінниці стрімкими темпами прогресують футбол і футзал. Біля Палацу дітей та юнацтва нещодавно побудували нове сучасне поле стандартних розмірів, з освітленням. На ньому можна проводити турніри навіть міжнародного рівня, – відзначив Роман Семчук.

На старт вийшли шість команд, серед яких дві – господарів майданчику. Їм протистояли два колективи ОДЮСШ Блохіна-Бєланова, ФК «Олімпієць» і збірна школи № 16. Грали протягом трьох днів за коловою системою. Фаворитом вважалася команда «Мрія» Палацу дітей та юнацтва. Адже за попередні дев’ять змагань «Новорічні зустрічі» вона лише одного разу поступилася золотими нагородами.

– Турнір «Новорічні зустрічі» для дітей є дуже важливим, адже це додатковий і корисний досвід. Наші команди готуються до  масових міжнародних змагань у Ейндховені (Нідерланди), що відбудуться у березні. Інші турніри поки що мають допоміжний характер, – сказав тренер команд «Мрія» і «Темп» Палацу дітей та юнацтва Олександр Самолюк.    

Але цього разу «мрійники» зазнали двох поразок і залишилися на другій сходинці турнірної таблиці. Стільки ж очок, дев’ять, набрала друга команда ОДЮСШ Блохіна-Бєланова. Але у неї була гіршою різниця забитих і пропущених м’ячів, що опустило колектив на третю позицію. А золоті нагороди цього разу виграла перша команда ОДЮСШ Блохіна-Бєланова, яка набрала 15 очок. Вона виграла усі п’ять матчів із різницею забитих і пропущених м’ячів 31:9.

Призери отримали Кубки, медалі і грамоти. Кращим гравцям змагання (за амплуа) вручили подарунки відділення НОК України у Вінницькій області.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up