"Ниву" очолить вінницький тренер

"Ниву" очолить вінницький тренер

У середу, 16 січня, відбулося друге засідання робочої групи із розбудови оновленого ФК «Нива» і водночас зустріч керівництва нашого клубу із активними вболівальниками. Захід пройшов в конференц-залі готелю «Добродій».

На зустріч запросили усіх небайдужих прихильників футболу і представників ЗМІ. Власник «Ниви» Дмитро Рогозюк і віце-президент клубу Вадим Кудіяров доповіли про поточну ситуацію в команді і відповіли на запитання. Основне із цього пропонуємо вашій увазі.

Розбудова народного клубу

Представник вболівальницької спільноти Олег Семенов розповів, що триває процес прийняття вінничан у члени народного клубу «Нива-Вінниця». Їхня кількість наближується до двох сотень.

Перемовини із владою

Вадим Кудіяров повідомив, що керівництво клубу вже мало зустрічі із очільниками міської та обласної влади. «Ниві» обіцяна підтримка, але деталі стануть відомими згодом.

Відео дня

Готові переписати клуб

Нинішні очільники «Ниви» готові переписати клуб на міську, обласну владу чи комерційну структуру – у разі відповідного фінансування.

Про МХП

Очільники «Ниви» прокоментували чутки про корпорацію МХП, яка раніше нібито збиралася взяти на утримання наш клуб. Вони висловили згоду на це і готові переписати «Ниву» на цю потужну корпорацію, лідера із постачання до Європи курятини.

Але на сьогодні офіційних звернень, листів із пропозиціями від МХП до «Ниви» не надходило.  

Нгаха, Рева чи Циткін?

Були названі реальні претенденти на посаду головного тренера «Ниви», з якими ведуться перемовини. Всі вони – вінничани, тобто знають специфіку регіону і нашого клубу. Це Володимир Рева, Колінс Нгаха і Володимир Циткін.

А ось запропоновані вболівальниками кандидатури Солов’єнка, Вірта, Волобуєва, Грозного чи Бессонова на сьогодні є нереальними із різних причин. І в першу, зважаючи на ймовірний річний бюджет «Ниви».

У кого закінчився контракт

Це Дударенко, Гарванко, Менжега, Гемега, Палій і Андрій Маляренко. Найбільш ймовірним є переукладення контракту із Маляренком-молодшим. Нагадаємо, він є корінним вінничанином.

Як покращити самовіддачу

За словами пана Кудіярова, в 2018 році у «Ниви» був один із найбільших бюджетів у другій лізі. Водночас самовіддача на полі багатьох гравців залишала бажати кращого. Мовляв, деяких приїжджих футболістів в першу чергу цікавить зарплатня, а не підтримка нивівського бренду. Розглядається два виходи із цієї ситуації: збільшення преміальних або залучення більшої кількості місцевих виконавців.

ЦМС дають безкоштовно

В 2019 році «Нива» прийматиме своїх суперників на Центральному міському стадіоні. Його влада знову виділяє безкоштовно.

Інші арени зі штучним покриттям не розглядаються. Бо, за словами Вадима Кудіярова, коли наша команда постійно переходила з трави на синтетику, за 1,5 сезони одразу 7 футболістам довелося робити операції на меніску.

Коли ремонтуватимуть Центральний?

Очільники «Ниви» спілкувалися на тему ремонту ЦМС із мером Вінниці Сергієм Моргуновим. За словами Вадима Кудяірова, міський голова погодився із тим, що головну арену Вінниці необхідно реконструювати. Але лише після реалізації інших масштабних проектів – ремонту Вінницького аеропорту і будівництва мосту, який зв’яже два мікрорайони Вінниці.

Туалети біля арени

Старі туалети біля ЦМС розвалив забудовник, який поруч будує багатоповерхівки. Тому із ним шукатимуть компроміс щодо розв’язання цієї проблеми. Поки цього не зроблено, користуватися привезеними біотуалетами.       

Виїзна торгівля

Очільники клубу висловили ідею повернути перед матчами «Ниви» виїзну торгівлю. Адже у славні часи вінницького футболу дорослим вболівальникам перед матчами пропонували шашлики, дітям – тістечка тощо. Безумовно, відродження виїзної торгівлі покращить відвідуваність матчів.      

Ціна квитків

Присутні на зустрічі вболівальники пропонували збільшити ціну квитка на матчі із по 20 грн. до 25-30 грн. Мовляв, це дасть можливість покращити приток коштів у клуб. Але очільники «Ниви» поки що не розглядали це питання.

  

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:06 Без води та світла. Де у Вінниці 19 березня відключають послуги photo_camera 10:04 У Вінниці засніжило: містян просять пересісти на громадський транспорт photo_camera 09:57 Вінницька громада проводжає у вічність Захисника Михайла Шастуна photo_camera 09:27 На хабарі у 300 000 гривень попався директор енергопідприємства play_circle_filled photo_camera Від читача 10:22 Закреслюють кандидатуру Путіна": у чаті "виборчкому" Керчі звітують про масове псування бюлетенів. Фото 09:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 09:08 У трьох районах області знайшли уламки «шахедів». Один був у нездетонованому стані photo_camera 08:40 Робота у Вінниці: 94 свіжих вакансій від вінницьких компаній 08:37 Сьогодні вітаємо Дарію та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 19 березня 21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up