«Нива» зіграла із командою першої ліги, яка претендує на підвищення у класі

«Нива» зіграла із командою першої ліги, яка претендує на підвищення у класі

«Нива» провела своє останнє тренування перед відпочинком, пов’язаним із перервою в чемпіонаті України. Воно виявилося незвичним та оригінальним.

Зокрема, перетворилося у міні-турнір, в якому взяли участь всі нивівці (окрім форварда Михайла Шестакова, який отримав невелику травму) та жіноча команда Вінницької ОДЮСШ Блохіна-Бєланова, що успішно виступає в першій лізі чемпіонату України. Прагнула спробувати свої сили й спільна команда вболівальників «Ниви» та спортивних журналістів, але формула змагання цього разу не передбачала її участі.  

Спільну розминку для гравців обох статей провів тренер «Ниви» Сергій Ваколюк. Після цього почалися ігри. Змагалися у міні-футбол поперек великого поля. Причому одночасно проходили два матчі. Нивівці і представниці ОДЮСШ були рівномірно розподілені серед всіх чотирьох команд, тож шанси суперників виявилися приблизно рівними. Судили матчі тренери «Ниви» Денис Колчін і Володимир Циткін.

Ігри виявилися досить емоційними та цікавими. Не раз технічні дівчата перегравали в деяких епізодах професіоналів, чим викликали захоплення у вболівальників. Зрозуміло, гравці «Ниви», як справжні джентльмени, не боролися на повну силу проти представниць слабкої статі . А також регулярно віддавали своїм партнеркам по команді передачі (а не грали тільки між собою!), що милувало око.

Відео дня

Тренер-викладач Вінницької ОДЮСШ Блохіна-Бєланова Олександр Дуднік сказав, що його команда із задоволенням відгукнулася на пропозицію головного тренера «Ниви» Дениса Колчіна поспарингувати.

– Сьогодні грає наша основна команда. Плюс ми додали ще молодь, наш резерв. Після першого кола ОДЮСШ Блохіна-Бєланова перебуває на другому місці в першій лізі чемпіонату Україні. Нас на три очки випереджає команда Івано-Франківська, а ми також на три очки випереджаємо «Карпати» (Львів). Попереду – друге коло, що пройде навесні. Перші дві команди підвищуються в класі, тобто виходять до вищої ліги. Таку задачу ми перед собою і ставимо, – каже Олександр Дуднік.  

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up