«Нива» зазнала другої поразки поспіль, програвши «Чайці»

«Нива» зазнала другої поразки поспіль, програвши «Чайці»

Ще залишається в пам’яті вболівальників нещодавня домашня перемога «Ниви» над «Чайкою» (Петропавлівська Борщагівка, Київська область) – 1:0.  Це сталося завдяки чудовому виконанню штрафного на останній хвилині Юрієм Малєєм. 

 

Через один тур, 18 квітня, ми знову змагалися із тим же суперником у Макарові.  «Нива» вийшла на гру проти «Чайки» в такому стартовому складі: Льопка (в), Менжега, Дугієнко, Адаменко, Когут, Брижчук, Рогозін, Демченко, Богач, Малєй, Браславський. В запасі залишалися голкіпер Гурідов та польові гравці Яськов, Коровіков і Подкуйко.

Вже на 10-й хвилині вінничан чекав «холодний душ». Ренат Мірошников увірвався в карний майданчик, відірвався від захисників і холоднокровно перевів м’яча повз нашого голкіпера Романа Льопки. 1:0.

Відео дня

Присутня на матчі група вболівальників із Вінниці палко підтримувала команду і гнала її вперед. Але до небезпечних моментів біля воріт господарів справа практично не доходила. «Чайка» акуратно діяла в захисті, а креативу в атакувальних діях нивівцям не завжди вистачало.

В перерві головний тренер «Ниви» Колінс Нгаха вирішив посилити атакувальний потенціал. Замість півзахисника Ігоря Богача він випустив номінального форварда Віктора Коровікова, який зазвичай грає на позиції під нападаючими.

На початку другого тайму вінницькому клубу вдалося зрівняти рахунок. Наша команда провела непогану комбінацію, в якій взяли участь Юрій Малєй і Віктор Коровіков. Вона завершилася не дуже сильним, але влучним пострілом Тимофія Брижчука. Голкіпер господарів на нього чомусь не зреагував. 1:1.

Після цього гра помітно пожвавилася. Суперники почали обмінюватися гострими атаками, намагаючись схилити на свій бік «шальки терезів» і вирвати перемогу.

В останній чверті тайму на поле вийшов ще один номінальний форвард «Ниви» Максим Яськов, який замінив півзахисника Андрія Рогозіна. Наші хлопці діяли активно, намагаючись здобути три очки. Як завжди, гольовий шанс був у нашого основного форварда Ярослава Браславського.

Але про перемогу думала не лише наша команда. На 81-й хвилині Володимира Тименка вивели віч-на-віч із Романом Льопкою, і він розстріляв нашого голкіпера. 2:1.

Вінничани боролися до кінця, наносили небезпечні удари, які найчастіше блокували захисники «Чайки». Арбітр додав до основного часу три хвилини, але врятувати матч «Ниві» не вдалося. На жаль, сьогодні був не наш день.

Друга поспіль прикра поразка із мінімальним відставанням в рахунку. Наступну гру «Нива» знову проведе у гостях. 25 квітня наша команда зіграє з одним із лідерів групи «А» «Минаєм» (Закарпаття).

Довідка. Завершальні матчі «Ниви» у чемпіонаті України.

25.04. чт. “Минай”. в.

01.05. ср. “Буковина”. д.

05.05. нд. “Черкащина-Академія”. д

11.05. сб. “Калуш”. в.

15.05. ср. “Полісся”. д.

19.05. нд. “Верес”. д.

25.05. сб. “Поділля”. в.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Сергій Поліщук

    Нічого-нічого... Не забуваємо про яскраві перемоги в товариських матчах, якими пришаємось!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up