«Нива» вперше програла в 2018 році, поступившись одному із лідерів першої ліги «Колосу»

«Нива» вперше програла в 2018 році, поступившись 
одному із лідерів першої ліги «Колосу»

11 березня «Нива» провела черговий контрольний поєдинок. Нашим суперником був першоліговий «Колос» (Ковалівка, Київська область). Грали на стадіоні Ірпеня (Київська область).  

Було цікаво дізнатися, чи зможе команда Василя Вовка і Дениса Колчіна продовжити свою безпрограшну серію у товариських поєдинках у 2018 році, яка сягала восьми матчів. Екзаменатор був серйозним: «Колос» посідає четверте місце у першій лізі і продовжує боротьбу за підвищення в класі.

На жаль, вже після першого тайму вінничани програвали з рахунком 0:2. Один з м’ячів ми пропустили з гри, інший – з пенальті. Нагадаємо, таким же чином розгорталися події і в попередньому матчів нивівців – проти першолігового ПФК «Суми». Але тоді на фініші поєдинку нашим хлопцям вдалося відігратися (2:2).

На жаль, в матчі з «колосівцями» історія не повторилася. Вищий за класом суперник домінував на полі і провів ще три м’ячі. Отже, 0:5. Холодний душ, який перервав безпрограшну серію.

Відео дня

Почесний президент "Ниви" Василь Вовк прокоментував результат матчу проти "Колосу":

- Годину тому закінчилась чергова товариська гра вінницької "Ниви". У гарному місті Ірпені ми програли першоліговському "Колосу" з рахунком 0:5. Неприємне розташування цифр. Але, по-перше, так буває з усіма. А, по-друге, - це той результат, який дає можливість більш об'єктивно оцінити ситуацію. Повністю довіряю Денису Колчіну (головному тренеру "Ниви" - авт.).   

Свої коментарі надав і Денис Колчін:

– «Колос» нас переграв. Надав нам гарний урок. Все зрозуміло, зважаючи на рахунок. Суперник дістався дуже сильний, який претендує на вихід до Прем’єр-ліги і, ймовірно, заслуговує цього. Ми намагалися нав’язати свою гру, але не вийшло.

– Денисе Борисовичу, яка ігрова лінія несе більше вини у поразці з великим рахунком?

– Команда програє вся, починаючи від тренерів. А не лише захисники та воротар. Ця поразка нічого не вирішує, вона є гарною наукою для нас. Головне – це результати в офіційних матчах сезону.  

– Які ігрові лінії потребують підсилення?

– Вочевидь, всі без винятку. Немає межі вдосконаленню.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? Від читача 13:38 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким play_circle_filled photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії 20:18 «Вінницькі вовчиці» у Хорватії виграли престижний міжнародний турнір Adria Bowl photo_camera 20:04 У Вінниці затримали водія, який перевищував швидкість. А потім виявили підроблене посвідчення 19:35 Спір з вінницьким МСЕК: юристку звільнили вагітною, вона виграла суд і має повернутися на посаду photo_camera 19:05 Яким нині є укриття для ліцею №30? Його будівництво коштує понад 40 мільйонів гривень photo_camera 18:06 «Матиму ще п’ять років, щоб помститися ворогу»: історія бойового прикордонника з Вінниці 18:00 Перезавантаження та інсайти: художнє та спортивне водночас у Вінниці (Новини компаній) 17:29 Суд арештував обох підозрюваних у вбивстві 20-річного поліцейського 17:01 На Тиврівському шосе піймали водія напідпитку. Його пасажирка мала при собі наркотики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up