«Нива» вдома програла подільське дербі

«Нива» вдома програла подільське дербі

16 березня вдома, на СК «Нива», наша команда провела черговий контрольний поєдинок. Суперником «Ниви» було добре знайоме хмельницьке «Поділля». Нагадаємо, нещодавно колектив Василя Вовка і Дениса Колчіна в гостях здолав подолян із рахунком 3:0.  На цей раз все виявилося навпаки.

На поле «Нива» вийшла в такому складі: воротар Бабійчук, польові гравці Музиченко, Дмитренко, Гарванко, Дударенко, Хохлов, Паламарчук, Брижчук, Осадчий, Савошко, Ігор Маляренко. На заміну виходили воротар Злотар, польові Гудак, Манжига, Палій, Кучер, Яськов.

Перший тайм матчу пройшов майже без гострих моментів. Наприкінці його «Поділля» розігрувало стандарт. Воротар “Ниви” Максим Бабійчук, напевно, все ж помилився на виході. І подолянин Андрій Джурко влучним ударом ногою відкрив рахунок. 0:1 на 40-й хвилині.

Другий тайм знову розпочався з «холодного душу» для господарів поля. На 55-й хвилині, після прориву по лівому флангу Сергій Швець розстріляв ворота нивівців. 0:2.

Відео дня

Заключна чверть матчу була, безумовно, за господарями, які поступово налагодили комбінаційні атакувальні дії. На 75-й хвилині Ігор Маляренко мав чудовий шанс, щоб відіграти один м’яч. Він вийшов на вбивчу позицію, але метрів з дев`яти пробив поруч з лівою штангою.

Підсилив гру господарів цілий десант молодих вихованців вінницького футболу, який вийшов на заміну – Яськов, Кучер, Палій. Наша команда заграла швидше, цікавіше і на 85-й хвилині відіграла м’яч. Після прострілу Вадим Хохлов торкнувся головою ігрового снаряда, той потрапив до новачка «Ниви» Володимира Дмитренка (на фото). І наш гравець без особливих проблем метрів з 7 розстріляв ціль. 1:2 на 87-й хвилині!

Вінничани спробували звести матч до нічиєї, але часу на це вже бракувало.

Гру прокоментували наставники команд. Головний тренер «Ниви» Денис Колчін:

-Глобальні оцінки будемо роботи по виступам в офіційній частині чемпіонату України. Поки йде підготовка до нього, триває збір. По гравцях, яких ми підписали, були впевнені. Але вони зіграли далеко найкращий свій матч.

У нас є час все змінити у кращий бік. Необхідно, щоб наші футболісти більш відповідально ставилися до тренувальних ігор. Їм забракло сьогодні завзятості, вогню, бажання перемогти. Напевно, наші футболісти вже втомлені фізично та фізіологічно, але це жодним чином не виправдовує цю поразку. Хлопці мали подолати себе і показати свої найкращі якості.

– Денисе Борисовичу, оцініть гру «Поділля»?

-Я не думаю, що суперник був краще за нас у майстерності. Але гості зіграли чудово на контратаках. Використали наші грубі помилки в обороні. Це був іспит для хлопців , які б мали переламувати такі ситуації і реалізовувати те, що створили на полі. У нас були моменти, щоб забити ще один-два м’ячі, але забракло майстерності та психологічної стійкості.

-Всі гравці, які брали участь в матчі, перебувають на контракті?

-Так, зі всіма вже укладені контракти.

-Погоджуєтесь з тим, що молоді вихованці вінницького футболу, які вийшли на заміну на фініші, істотно пожвавили гру?

-Безумовно вони додали куражу у грі нашої команди. Ось ці гравці і хотіли проявити себе на полі. Можливо, деякі інші виконавці знизили вимоги до себе в психологічному плані. І це привід для них замислитись.

– На стадіоні можна було побачити Колінса Нгаху, який нарешті повернувся до Вінниці. Це має позитивно вплинути на колектив?

-Сподіваюсь, що так. Але, на жаль, після повернення Колінса перший млинець вийшов глевким. Думаю, що Нгаха позитивно вплине і на психологічний стан в колективі, і на якість гри команди. – Чи залишиться Нгаха капітаном в 2018 році?

– Поки це невідомо. Ми проведемо вибори капітана команди.

– В першому таймі ми побачили орієнтовну основу команди?

-В принципі, так. Ми вже награємо склад на чемпіонат. Але по деяким позиціям ще є сумніви.

 Головний тренер «Поділля» Віталій Костишин:

-У порівнянні з попереднім матчем проти «Ниви» зараз грали дещо інші футболісти. Перед чемпіонатом ми випробовуємо різні тактики. В Хмельницькому проти вінничан використали одну, сьогодні – трішки іншу схему гри. І вона принесла користь. А модель, яку ми використали дома, не принесла бажаного результату.

Сьогодні ми виставили склад, який є майже оптимальним перед початком офіційних матчів. Адже матч проти «Ниви» був нашим контрольним поєдинком. Далі ми будемо лише тренуватися: після дворазових тренувань перейдемо на одноразові.

-Скільки новачків ви заявили? І скільки ми сьогодні бачили на полі?

-Заявили чотирьох, двоє з них вийшли на фініші поєдинку. Багато дебютантів ми не заявляли. Бо розраховуємо переважно на власну молодь. Також ми втратили взимку декількох футболістів.

-Задоволені спарингом?

-Так, це був дуже хороший спаринг для нас.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up