«Нива» продовжує боротьбу за першу лігу (Новини компаній)

«Нива» продовжує боротьбу за першу лігу (Новини компаній)

Вінницький професійний клуб «Нива» незабаром поновить виступи у другій лізі після зимової перерви. 31 березня він проведе матч у Волочиську (Хмельницька область) з лідером групи «А» – місцевим «Агробізнесом». 

Як тривала підготовка і яка мета команди на сезон, розповів віце-президент «Ниви» Вадим Кудіяров. Він нагадав, що наприкінці лютого команда зібралася після тривалої відпустки і провела у Вінниці три повноцінні тренувально-селекційні збори. Мешкали футболісти на приміській базі «Дубовий гай», а тренувалися на СК «Нива» 

– Збори пройшли дуже вдало. За цей час нам вдалося створити боєздатний колектив, підсилити команду 11 кваліфікованими виконавцями. В цілому якісний рівень команди став вище, бо наш клуб підсилили досвідчені гравці з клубів першої і другої ліг. Вони прагнуть потрапити до «Ниви», бо вона ставить перед собою високі цілі.   Відмічу професійну роботу нашого головного тренера Дениса Колчіна (торік він був визнаний кращим тренером другої ліги, бо вивів одеську «Жемчужину» до першої ліги з першого місця  – авт.), – сказав Вадим Кудіяров. 

Щоб оцінити потенціал нашої команди і визначити слабкі місця, нивівці провели 11 контрольних поєдинків. Причому намагалися обирати гідних суперників, в тому числі й з першої ліги. 

– Дякуємо голові Вінницької ОДА Валерію Коровію за те, що він звертає увагу на потреби команди. Зокрема, за його сприяння всі підготовчі збори пройшли за кошти обласного бюджету. Особлива вдячність – почесному президенту «Ниви» Василю Вовку. Він взяв на себе основну відповідальність щодо становлення професійного клубу і виконує всі зобов’язання перед тренерами, адміністрацією, гравцями та вболівальниками. Тому «Нива» достатньо добре підготувалася до сезону. І вже перші матчі з нашими основними конкурентами в боротьбі за першу трійку («Агробізнесом» і тернопільською «Нивою») мають продемонструвати рівень майстерності оновленого нивівського клубу, – підкреслив Вадим Ігоревич.     

Віце-президент «Ниви» оприлюднив задачу на сезон: 

– «Нива» продовжує боротьбу за вихід до першої ліги. Для цього необхідно увійти до чільної трійки в групі. Це, за певних розкладів, може дати нам можливість підвищитися в класі. Ці плани досить реалістичні. Водночас хочу заспокоїти вболівальників: навіть якщо за підсумками сезону залишимося в другій лізі, продовжимо виступи в чемпіонаті України в сезоні 2017/2018 років, – відкриває карти Вадим Кудіяров.    

Перший домашній матч після зимової перерви наша команда зіграє сьомого квітня з «Нивою» (Тернопіль).

– «Нива» проводитиме домашні матчі на полі Центрального міського стадіону. Але перший матч, можливо, в зв’язку з погодними умовами проведемо на штучному покритті СЧК «Нива», – повідомив Вадим Кудіяров. 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни 11:50 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 11:43 До 400 тисяч гривень готові дати ветеранам на бізнес у Вінниці. Триває конкурс 11:17 Знищили усі 13 ворожих ударних дронів. Цієї ночі на Вінниччині працювала ППО 10:36 Сталося аварійне відключення води на 16-ти вулицях та в одному мікрорайоні. Адреси 10:07 У Вінниці знеструмили шість вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up