«Нива» поступилася хмельницькому «Поділлю» у доданий час

«Нива» поступилася хмельницькому «Поділлю» у доданий час

Після двох поразок поспіль у стартових турах вінницька «Нива» їхала у Хмельницький за перемогою. Палко підтримували її й присутні на матчі десятки вболівальників міста над Бугом.

Дебют гри пройшов за переваги господарів, які одразу прагнули взяти «бика за роги». «Нива» переважно грала от захисту. Лише на 30-й хвилині серйозно огризнулася: Артур Загорулько пробив під поперечину. І височенний голкіпер Андрій Федоренко із трудом перевів м’яча на кутовий.

Другий тайм, як і матч в цілому, став бенефісом нашого воротаря Максима Гурідова, який виконав низку вдалих сейвів і врятував після виходу віч-на-віч. На жаль, навіть він був безсилим допомогти «Ниві» на  59-й хвилині, коли Артем Гайдаш розстрілював ціль із близької відстані. 1:0.

«Холодний душ» посприяв нашій команді пожвавити атакувальні дії, на вістрі яких був форвард Ярослав Браславський. На 61-й хвилині він увірвався до карного майданчику, був збитий, але свисток арбітра мовчав.

Відео дня

Але вже через кілька хвилин Ярослав виконав небезпечний прорив по іншому флангу, правому. Він виконав чіткий простріл на 11-мсетрову позначку, який замкнув Артур Загорулько. Це дебютний гол Загорулька в офіційних матчах за нашу команду і взагалі перший гол «Ниви» в сезоні. 1:1!

На 75-й хвилині Артур Загорулько після передачі Дениса Долінського міг подвоювати рахунок. Але шкіряна куля після його пострілу по-зрадницьки «поцілувала» штангу і пішла за межі поля.                 

На фініші тайму «Поділля» притисло вінничан до воріт, і «Man of the Match» Максим Гурідов стрибав, як білка в колесі. Він відбив стільки ударів, скільки зазвичай буває в кількох іграх.

Гра потроху котилася до нічиєї. Арбітр додав до основної частини сім хвилин. Трохи дивно, адже серйозних пауз у матчі не було. Окрім періоду, коли різнокольоровий дим покрив поле, адже фани «Поділля» викинули фаєри на поле. І вже на доданих хвилинах господарі вирвали перемогу. М’яч із близької відстані добив у ціль Андрій Ліповуз. 2:1.     

Технічні дані

Чемпіонат України з футболу (друга ліга). 4 тур.

Хмельницький, стадіон «Поділля»

Арбітр: А. Кошура (Чернівці)

«Поділля» - «Нива» - 2:1(0:0)

«Поділля» (Хмельницький): 1.Федоренко Андрій (в), 3.Погорілий Владислав (33.Майко Олександр, 82 хв.), 10.Муляр Андрій, 2.Музичук Олександр 7.Морговський Ян (21.Опря Роман, 73 хв.), 49.Каверін Віталій 19.Зуєвич Сергій 9.Гайдаш Артем, 11.Шпікула Ярослав, 8.Ліповуз Андрій, 15.Охорончук Владислав.
Запасні: 35.Нестеренко Єгор, 5.Романюк Андрій, 6.Зощук Андрій, 99.Галета Артем, 4.Буценко Ярослав, 14.Воловик Олександр.
Головний тренер: Костишин Віталій
«Нива» (Вінниця): 99.Гурідов Максим (в) - 2.Виздрик Назар, 5.Попов Дмитро, 12.Федорук Деян, 6.Червінський Денис (20.Бондарчук Сергій, 46 хв.), 10.Брижчук Тимофій, 19.Долінський Денис, 93.Загорулько Артур (12.Брижчук Антон, 89 хв.), 25.Калітов Олександр, 11.Маляренко Ігор (34.Громок Денис, 64 хв.), 9.Браславський Ярослав.
Запасні: 1.Мукомел Леонід (в), 21.Кобенда Назар, 4.Подкуйко Давид, 17.Рогозін Андрій, 33.Гукасян Ашот.
Головний тренер: Нгаха Колінс

Голи: Гайдаш (59), Липовуз (90+3) – Загорулько (62)

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up