На дебютному турнірі зі змішаних єдиноборств у Вінниці наші бійці перемагали достроково

На дебютному турнірі зі змішаних єдиноборств у Вінниці наші бійці перемагали достроково

Першого липня у вінницькому СК «Нокаут» на ринг виходили найсильніші представники змішаних єдиноборств (ММА) з України, Таджикистану, Азербайджану і Молдови. 

Змагання пройшло за підтримки голови ОДА Валерія Коровія, міського голови Вінниці Сергія Моргунова, «Батьківщини молодої» і спонсорів. Це був перший у нашому місті професійний турнір «Road to WWFC». Його організували в рамках Міжнародної бійцівської ліги WWFC, куди входять найсильніші бійці Європи. Ця організація розігрує чемпіонські пояси, а для її бійців спорт є професією.

Змагання судили кваліфіковані арбітри з шести міст. А головним суддею був віце-президент Міжнародної ліги WWFC Володимир Шмаров. Серед глядачів був головний організатор турніру – депутат Вінницької міськради, представник Міжнародної ліги WWFC у Вінницькій області Вадим Кудіяров.

Турнір викликав великий інтерес у глядачів. В ігровому залі СК «Нокаут» був аншлаг. Бої проходили у спеціальній клітці для змішаних єдиноборств – гексагоні.  Вболівальникам не довелося нудьгувати, адже чимало поєдинків завершувалися достроково.  Спортсмени майже не проводили розвідку, одразу кидаючись один на одного – наносили потужні удари руками і ногами, виконували видовищні кидки, відчайдушно атакували і захищалися в партері.    

Відео дня

Загалом відбулося 16 поєдинків. Переважно в них вінничани билися проти досвідчених спортсменів з інших регіонів і навіть країн. У стартовому бою у вазі до 61 кг Олег Плотнік (Дніпропетровська область) на 3-й хвилині нокаутував нашого Юрія Миколюка. Ще швидше завершився бій у цій же вазі між Віталієм Рукіним (Чернівці) і вінничанином Владиславом Журавським. Гість нашого міста переміг на 50-й секунді задушливим прийомом «анаконда». Далі у вазі до 66 кг Іван  Георгіу (Чернівці) здолав вінничанина Владислава Васітінського технічним нокаутом.

Беззаперечні поразки наших земляків засмучували. Перший повний, двохраундовий поєдинок провів у вазі 66 кг наш боєць Петро Анохін. Він відчайдушно захищався проти агресивного Олега Кучерявого (Полтавська область) – програв одноголосним рішенням суддів, але заслужив бурхливі оплески.

Першу перемогу для Вінниці здобув чемпіон України з фрі-файту, представник клубу «Січ» Ігор Куцький. У вазі до 66 кг він в першому раунді нокаутував Івана Супруненка (Полтавська область). Не менш впевнено у вазі до 70 кг переміг й наш земляк Іван Карпенко, представник клубу «Спартанець». Його суперник Денис Олексієнко (Житомирська область) не зміг продовжувати бій і пішов весь закривавлений.            

Далі сутички продовжувалися з перемінним успіхом. Програли вінничани Олексій Лапчевський (до 70 кг), Олег Нагорний (до 84 кг) та Ігор Завера (до 91 кг). Перемоги здобули наші земляки Дмитро Туз (до 77 кг, достроково), Петро Жупанов (до 77 кг, достроково), призер чемпіонату світу з панкратіону Назар Назаренко (до 84 кг). Родзинкою вечора став поєдинок у вазі до 84 кг між Денисом Томазом  (Молдова) і вінничанином, вихованцем клубу «Січ» Миколою Лук`янчиковим. Наш земляк нокаутував суперника вже в першому раунді.  

– Наш клуб «Січ» представляли шість бійців. Половина з них здобула перемоги, – сказав тренер збірної Вінниччини з фрі-файту Ігор Дишливенко. – Для першого турніру, який пройшов у Вінниці, наші спортсмени виступили гідно і взагалі чудово. Програли лише наймолодші бійці, а досвідчені впевнено здолали своїх опонентів. Приміром, Журавському і Миколюку по 17 років, тобто у них все попереду.

     

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up