Головним тренером «Ниви» став виходець із Камеруну Колінс Нгаха

Головним тренером «Ниви» став виходець із Камеруну Колінс Нгаха
  • Вінницька «Нива» призначила 37-річного Колінса Нхагу на посаду головного тренера команди. Він є українцем камерунського походження.
  • В 2017 році Колінс Нгаха отримав українське громадянство. В якості футболіста виступав за молдовський клуб «Ністру», луганську «Зорю», алчевську «Сталь» , краматорський «Авангард» і вінницьку «Ниву».
  • В 2016 році обіймав посаду виконуючого обов’язки головного тренера «Ниви» (Вінниця).

– Колінсе, вітаємо! З якими відчуттями приймаєте команду?

– Я поки ще не можу повною мірою уявити, що я головний тренер «Ниви». Чекаю із нетерпінням початку тренувальних зборів.

– Контракт вже з Вами підписано?

Відео дня

– Так.

– Вже відома точна дата початку зборів команди?

– Вони почнуться в перших числах лютого.  

– Якою Ви бачите оновлену «Ниву»: її основу складатиме молодь чи ветерани, вінничани чи легіонери?

– Ми робитимемо акцент на молодих вінницьких футболістів. Намагатимемося залучити їх якомога більше Необхідно місцевій молоді дати шанс себе проявити. Думаю, що це буде правильно на сьогоднішній момент. І саме такий підхід ми узгодили із керівництвом клубу.

– Не плануєте повертати у «Ниву» її колишніх гравців?

– Із деякими із них є попередні домовленості. Вони нам точно допоможуть. Але прізвища оприлюднювати ще зарано.   

– Якою бачити мету команду на другу половину сезону? Можливо, поки що необхідно просто зберегти боєздатний колектив?

– Поки нам необхідно проаналізувати кадрові втрати. Бо ще ми не до кінця розібралися в цій ситуації. Також подивимося, хто до гравців приїде до нас на перегляд.

– Коли будуть укладатися контракти із потенційними новачками?

– Після зборів. Необхідно зрозуміти, в якій формі потенційні новачки. А також зробити висновки по гравцям, які перебувають на контрактах у нашому клубі.     

– Близько двох років Ви є громадянином України. Вінничани також дуже давно вважають Вас своїм. Нагадайте, скільки років мешкаєте у нашому місті?

– Приїхав у Вінниці в 2002 році. З того часу мешкаю у цьому місті, але з перервами. Бо я грав ще в Молдові і н Донбасі – в Алчевську і Луганську.

– Будь-ласка, нагадайте про свою вінницьку родину.

– Дружина Юлія працює у Вінницькому педуніверситеті. Маю двох синів. Старшому Івану – 11 років, Крістіану – 6,5 років.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Вася

    Я вот удивляюсь. Разве камерун играет в футбол лучше? Пусть так.. Пусть.
    Но в какой стране самая лучшая медицина? Швеция.
    А экономика? Финляндия.
    А законы? Дания и Норвегия?
    А уровень жизни? Опять Норвегия...
    Делайте вывод. Нам не только футбол поднимать
  • Vladysav Grygoryantz

    Теперь мы  выйдем в Лигу Европы!

    Victor Samoilov reply Vladysav Grygoryantz

    Владислав Григорьянц не смешно....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up