Газета RIA – переможець Всеукраїнського конкурсу серед спортивних журналістів і ЗМІ «Україна олімпійська»

Газета RIA – переможець Всеукраїнського конкурсу серед спортивних журналістів і ЗМІ «Україна олімпійська»

Національний олімпійський комітет України визначив найкращих спортивних журналістів, телевізійні та радіокомпанії, газети і журнали, а також електронні ЗМІ 2017-го року за підсумками ХVIІ Всеукраїнського конкурсу серед спортивних журналістів «Україна олімпійська». 

Конкурс проводився в два етапи: під час першого обласні відділення НОК визначали лауреатів в регіонах та направляли роботи переможців обласних конкурсів на Всеукраїнський.

Серед лауреатів в різних номінаціях – дві вінницьких газети: RIA і «Вболівальник». А також два журналісти Вінниці – Алла Кондратович (радіо «Вінтера») і Володимир Шафір (сайт «Власно інфо», посмертно). 

Нагородження лауреатів конкурсу відбудеться в Олімпійському домі на початку наступного року, перед стартом ХХІІІ зимових Олімпійських ігор в Пхьончхані.

Відео дня

 

ПЕРЕМОЖЦІ ХVІІ Всеукраїнського конкурсу серед спортивних журналістів
"Україна олімпійська"

 

Найкраща громадсько-політична газета (відділ спорту):

«Сільські вісті» (м. Київ), «RIA» (м. Вінниця),  «Ваш шанс» (м. Суми)

 

Найкраща спортивна газета:

«Николаевские новости. Спорт» (м. Миколаїв),  «Спортревю New» (м. Кропивницький), «Вболівальник» (м. Вінниця)

 

Найкращий журнал року

«Олімпійська арена» (м. Київ), «Lviv Today» (м. Львів)

 

Найкраща циклічна спортивна телепрограма:

«Роздягалка» (UA:Перший), «World of sport» (UA:TV), «Спортпанорама» (філія НТУ Львівської регіональної дирекції)

Найкраща циклічна спортивна радіопрограма:

«На свіжу голову – СПОРТ» («Промінь» Національна суспільна телерадіокомпанія України)

 

Найкраще електронне видання (відділ спорту):

XSPORT (xsport.ua), «Є» (ye.ua, м. Хмельницький)

 

Найкращі спортивні журналісти:

Анна Савчик («Спорт-експрес в Україні», м. Київ), Сергій Гайдук («Деснянка», м. Чернігів), Дмитро Булига (телерадіокомпанія ГОК, м. Горішні Плавні, Полтавська область),  Євгенія Золотоверха (телекомпанія «Київ», м. Київ)

 

За відданість олімпійському руху

Валерій Соловйов (м. Київ), Юрій Малишев (м. Миколаїв), Ігор Заржицький (м. Харків)

 

Дебют в спортивній журналістиці:

Катерина Макаревська («Сегодня», м. Київ), Денис Шаховець (Sport.ua, м. Житомир), Алла Кондратович (радіо «Вінтера», м. Вінниця), Анна Клименко («Спорт. Підсумки», телерадіокомпанія «АЛЕКС», м. Запоріжжя)

 

За найкраще висвітлення підготовки українських спортсменів до XXIII зимових Олімпійських ігор 2018 року в Пхьончхані:

«Укрінформ»

 

За висвітлення жінок в спорті:

Віктор Самчук («Все про спорт», м. Рівне)

 

За відданість олімпійському руху. Пам’ять…

Олександр Мащенко (посмертно), Володимир Шафір (посмертно)

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up