Футболісти «Ниви» на тренуваннях займаються й аеробікою

Футболісти «Ниви» на тренуваннях займаються й аеробікою

На сьогоднішньому тренуванні, 30 липня, наша команда займалася на СК «Нива». Після 15-хвилинної пробіжки колектив було розділено на дві частини. Менша (гравці, які останнім часом із різних причин мало виходили на поле) залишилася у парку «Хімік». Там під керівництвом тренера Юрія Солов’єнка виконувала вправи на швидкість, витривалість і загальнофізичну підготовку.  

Решта футболістів займалася у манежі СК «Нива». Вони виконували вправи аеробіки під ритмічну музику. Їх показувала новий тренер нашого клубу із загальнофізичної підготовки Олена Колос.

– Аеробіка – це дещо нове для футболістів. Їм такі вправи даються нелегко. Навіть у мене після цих тренувань виникає креатура, хоча я звикла до них. Але футболістам «Ниви», здається, подобається аеробіка, – каже Олена Колос.      

Окрім аеробіки 1 раз на тиждень, ще 3-4 рази на тиждень новий фахівець займатиметься із нашими футболістами загальнофізичною підготовкою. Приміром, Олена Колос проводить розминку і заминку, покращує розтяжку спортсменів тощо. Особлива увага – вправам на розвиток швидкості та взагалі швидкісно-силових якостей, на які робиться основний акцент. Зрозуміло, бути першим на м’ячі та випередити суперника у захисті та нападі – дуже важливо.

Відео дня

– У головного тренера Дениса Колчіна своє бачення загально фізичної підготовки, у мене – своє. Бо специфічна підготовка футболістів відрізняється від підготовки легкоатлетів. Тому  ми радимося і приходимо до спільного знаменника, – каже Олена Колос.             

Олена Колос не стала оцінювати нинішню фізичну форму наших футболістів. Але обіцяє, що вона буде кращою. Тренер каже, що відчутні результати будуть помітні восени цього року.    

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up