Де можна подивитися зимові Олімпійські ігри? ТБ та онлайн-трансляції

Де можна подивитися зимові Олімпійські ігри? ТБ та онлайн-трансляції
Фото: wikimedia.org
  • З 9 по 25 лютого триватимуть зимові Олімпійські ігри у Пхенчхан, Південна Корея
  • На ігри поїхали 33 українські спортсмени. Хоча серед них вінничан немає
  • А от де можна подивитися Олімпіаду?

Понад два тижні триватимуть 23-і зимові Олімпійські ігри. У Південній Кореї зберуться понад 2,5 тисяч спортсменів з 92 країн світу. Вони будуть змагатися між собою в 15 спортивних дисциплінах, в яких розіграють аж 102 медалі.

З України на Олімпіаду поїхали 33 українців. І хоча вінничан серед них немає, троє представників нашого краю виступатимуть на Паралімпіаді, що стартує 9 березня. Це біатлоністи Ірина Буй, Олександр Казік та Наталія Рубановська, пишуть на порталі вінницького відділення олімпійського комітету.

Поки що (станом на 10 лютого - авт.) українські спортсмени не зайняли призових місць. Але це не значить, що за наших не потрібно вболівати. Де можна подивитися Олімпійські ігри?

Відео дня
Українська сбірна олімпійців крокує на відкритті Ігор в Пхенчхані. Фото: НОК України

Найпростіший спосіб — увімкнути телеканал «UA:Перший». Ось тут є графік трансляцій. Якщо бажаєте дивитися за спортивною подією наживо, доведеться прокидатися дуже рано.

Для тих, хто хоче побачити Олімпіаду через Інтернет, є такі сервіси:

  • Знову «UA:Перший», який робить онлайн-трансляцію. Там також є короткі новини про досягнення українців на 23-х Іграх
  • Для тих, кого не жахає англомовна трансляція: увімкнути перегляд змагань на платному онлайн-сервісові Eurosport Player. Щоправда, за це задоволення доведеться заплатити €5.
  • Записи Олімпіади можна переглянути на платформі Divan.tv. Для цього потрібно зареєструватися на сайті та ввести промокод «sorry» в розділі: https://divan.tv/promo. Графік трансляцій є у телеграм-каналі
  • Утретє про «UA:Перший». Суспільний мовник завів ще й сторінку у Facebook під назвою «UA:СПОРТ» та окремий канал в Telegram, щоб читати про досягнення наших спортсменів.
  • А ще журналісти телеканалу «Інтер» обіцяють щоранку розповідати про Ігри та, що відбувається за лаштунками головної спортподії планети.

Нагадаємо, що 9 лютого на честь відкриття Ігор у Вінниці підняли Олімпійський прапор.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up