Чернівецька «Буковина» розгромила «Ниву-В»

Чернівецька «Буковина» розгромила «Ниву-В»

Обидві команди цього сезону заслужили репутацію «мирних»: «Буковина» мала 5 нічиїх, «Нива-В» - цілих 6. Але було зрозуміло, зважаючи на турнірне становище, що в цьому поєдинку нічийний результат не влаштовував жоден колектив. 

До того в складі суперників були футболісти, що раніше виступали у складі опонента. Приміром, у «Ниві-В» це Дмитро Осадчий, Тарас Овчар і Олександр Темерівський. Цікаво, що у ворота «Ниви-В» повернувся Андрій Кліщук, який відновився після травми.

Матч розпочався у гострій боротьбі. На початку гри нивівці вразили ворота «Буковини» - чудово у кут пробив Олексій Разуваєв. Але арбітр, напевно, угледів офсайд у Ігоря Маляренка, який перебував у воротарському майданчику. І скасував гол.

Господарі з часом почали все ближче підбиратися до воріт вінницької команди. На 22-й хвилині Євгеній Немтінов вивів віч-на-віч Антона Батрака. Але прохід того ліквідував голкіпер Андрій Кліщук. Через кілька хвилин буковинець Антон Рябий також виходив «на побачення» з нашим воротарем. На щастя, пробив несильно і незграбно.

Відео дня

На 30-й хвилині непогано «огризнулися» нивівці. На ударну позицію в карному майданчику вийшов наш форвард Ярослав Браславський, «вистрілив» метрів з 12-и – удар встиг заблокувати захисник.

Нічого не віщувало біди для вінничан. Але на 32-й хвилині рахунок було відкрито. Євгенію Немтінову дали можливість обробити м’яча на лінії карного майданчику, і він потужно та невідпорно пробив у дальній лівий кут. 1:0. У цьому випадку наші захисники дали буковинцю забагато свободи у небезпечній зоні напроти воріт.    

На 39-й хвилині жовту картку у досить простій ситуації отримав нивівець Олег Дмитренко. Знервовані пропущеним голом наші футболісти продовжили фолити, і гравці «Буковини» знову і знову опинялися на зеленому газоні. Вже на доданих хвилинах «гірчичник» у нападі отримав активний Ігор Маляренко.    

Після перерви вінницька команда почала штурмувати ворота Дениса Чесановського, намагаючись зрівняти рахунок. На 56-й хвилині «Ниву-В» знову чекав «холодний душ». Після подачі кутового удару Роман Шафоростов (рік тому він ледь не став гравцем нашої команди) вдало обрав позицію і головою з близької відстані подвоїв рахунок. 2:0. На жаль, наші захисники у цьому випадку виглядали статистами. 

На 60-й хвилині небезпечний момент виник у воріт «Буковини». Після чудової подачі в карний майданчик Дмитра Осадчого і удару головою м’яч «поцілував» поперечину. Вінничани й далі намагалися діяти активно – неприємний рахунок вимагав. Але буковинці  великими силами оборонялися, через що «працювати» в їхньому карному майданчику було дуже непросто. Відповідно, і шансів відігратися чи хоча б розмочити рахунок було обмаль. Гру майже повністю контролювала «Буковина». За кілька хвилин до фінішу гол престижу наші хлопці все же могли провести, але господарів поля вдруге врятувала стійка.

Вінничани пішли вперед великими силами і оголили тил. Вже на доданих хвилинах Євгеній Немтінов вискочив віч-на-віч і проштовхнув м’яча повз голкіпера. Отже, перший наш болючий розгром у сезоні - 3:0.   

Незважаючи на поразку, команда Василя Вовка і Дениса Колчина, зберігає за собою п’ятий рядок турнірної таблиці. У разі перемоги в цьому матчі «Нива-В» могла б переміститися на четверту сходинку.  

 

Технічні дані

«БУКОВИНА» (ЧЕРНІВЦІ) – «НИВА-В» (ВІННИЦЯ) – 3:0 (1:0)

16:00. м. Чернівці. Стадіон «Буковина»

Арбітр: Роман Блавацький (Львів).
Асистенти: Олег Притула (Львівська область), Юрій Ковальчук (Львів). 
Резервний арбітр: Андрій Кошура (Чернівці).
Інспектор: Олександр Циганков (Тернопіль).

Голи: Немтінов (32), Шафоростов (56), Немтінов (90+4)

«Буковина-В»: 1. Чесановський (в), 15. Никифоряк, 6. Найко (к), 4. Шафоростов, 21. Бойчук, 11. Українець, 13. Немтінов, 7. Шишигін, 10. Мелконян, 17. Батрак, 16. Рябий.  

Запасні гравці: 12. Гоменюк, 22. Геник, 11. Гак, 20. Мунтян, 9. Королінчук, 19. Раца, 25. Раулюк.  

Головний тренер: Віктор Мглинець.

«Нива-В»: 99. Кліщук (в) – 2. Хохлов, 4. Дугієнко, 9. Браславський, 11. Маляренко, 15. Разуваєв, 19. Осадчий, 33. Гудак, 24. Нгаха (к), 31. Андрєєв, 55. Дмитренко.    

Запасні гравці: 44. Асаула, 7. Темирівський, 8. Попов, 10. Яськов, 16. Брижчук, 21. Овчар, 23. Борячук.

Головний тренер: Денис Колчин.   

Жовті картки: Українець (60), Королянчук (86), Мунтян (89) - Дмитренко (37), Маляренко (45+2), Яськов (70)

 

Прес-служба СФК «Нива-В»

    

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up