«Чайка» із Петропавлівської Борщагівки вдома переграла «Ниву»

«Чайка» із Петропавлівської Борщагівки вдома переграла «Ниву»

На День Незалежності у Макарові (Київська область) зустрічалися аутсайдери групи «А». Це був матч п’ятого туру другої ліги чемпіонату України з футболу. Обидві команди мали в своєму доробку по одному очку. Проте «Чайка» (Петропавлівська Борщагівка) набрала його у трьох матчах, а «Нива» - у чотирьох.

Ці суперники минулого сезону зустрічалися тричі: у кожного колективу по одній очній перемозі і нічия. Об’єднувало опонентів й інше. В складі «Чайки» вийшов Антон Музиченко, який раніше виступав за вінницьку команду, а перед цим захищав кольори клубу з Петропавлівської Борщагівки.

Наша команда вийшла в майже оптимальному складі. Не було лише травмованих Владислава Когута і Дениса Червінського. Вінничани із «вогником» розпочали гру. Їх підтримували група вболівальників на трибунах. «Нива» досить швидко захопила ігрову ініціативу та почала створювати моменти біля воріт Євгена Шкрабана. На 12-й хвилині Денис Громок завдавав небезпечного удару, але не влучив у ціль. Господарі відповіли гарною комбінацією, після якої В’ячеслав Турчанов висувався віч-на-віч із воротарем Максимом Гурідовим. На щастя, рефері зафіксував офсайд. Але це був перший «тривожний дзвоник» для нивівців.

«Нива» успішно застосовувала високий пресинг, чим примушувала помилятися футболістів із Петропавлівської Борщагівки. На 25-й хвилині у власному карному майданчику намагався продемонструвати дриблінг проти двох суперників Сергій Шевчук. Вінничани м’яч перехопили, і Денис Долінський акуратним ударом  відкрив рахунок!

Відео дня

Через кілька хвилин «Чайка» також розпечатала ворота «Ниви», але гол не було зараховано через положення поза грою. Господарі продовжили тиснути, намагаючись відігратися ще до перерви. На 38-й хвилині після розіграшу штрафного біля наших воріт м’яч відлетів до Сергія Шевчука. Той завдавав пострілу в упор, але Максим Гурілов спромігся парирувати.

Все ж на останніх хвилинах тайму захисні редути «Ниви» не витримали. Перший гол за «Чайку» в поточному чемпіонаті провів Володимир Тименко. А на доданій хвилині він же оформив гольовий дубль. 1:2.

На початку другого тайму тренер «Ниви» замінив Денисов Долінського і Громока на Артура Загорулька і Антона Брижчука. Напевно, намагаючись пожвавити наші дії в атаці.

Але, на жаль, надалі небезпека часто-густо виникала саме біля воріт «Ниви». На 64-й хвилині Володимир Тименко ледь не збільшив свій гольовий доробок: з близької відстані, у боротьбі, замикав простріл, але не влучив.

В складі вінничан на вістрі був, як завжди, Ярослав Браславський. Він завдав кілька гарних ударів. На жаль, після них м’яч не влучав у рамку воріт, і голкіперу «Чайки» не довелося демонструвати свою майстерність.

Господарі взагалі діяли дуже акуратно в захисті, подекуди обороняючись майже в повному складі. «Нива» на фініші поєдинку кілька разів подавала кутові, але й після них нічого реального створити не вдалося. Отже, 1:2 – неприємна поразка.

Наступний матч наша команда проведе у вівторок, 27 серпня. І знову на Київщині, в с. Демидів. В рамках другого етапу Кубку України нивівці поміряються силами із «Діназом» (Вишгород).           

Технічні дані

Субота, 24.08.2019. 17:00. Макарів.

"Чайка" (Петропавлівська Борщагівка) - "Нива" (Вінниця) – 2:1 (2:1)

Головний арбітр: Назаров Є.Є.(Харків)

Асистенти головного арбітра: Ялов А.В. (Дніпро), Башкіров Д.Є. (Донецька обл.)

Резервний арбітр: Дубиківський С.С. (Київська обл.) Спостерігач арбітражу: Кисельов Р.О. (Суми).

 

«Чайка»: Шкарбан (в), Пономаренко, Касьяненко, Жикол (Цюріпін, 90+2), Єфремов, Турчанов (Мілютін, 81) Музиченко, Левченко, Литвин (Вовк, 74), Тимченко, Шевчук (Бартощук, 86).

Запасні: Савчук, Головатенко, Сухенко, Трушенко.

Головний тренер: Тарас Ільницький.

 

«Нива»: Гурідов (в), Виздрик, Попов, Дворовенко, Бондарчук, Калітов, Т. Брижчук, Долінський (Загорулько, 46), Маляренко (Рогозін, 79), Браславський, Громок (Брижчук А, 48).

Запасні: Подкуйко, Федорук, Гукасян.

Головний тренер: Колінс Нгаха

Жовті картки: Дворовенко (38), Браславський (39), Брижчук (60).

Голи: Тименко (39 і 45+1) – Долінський (25).   

 

Прес-служба ФК «Нива», колаж Андрія Плахотнюка

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон 13:20 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 13:03 У Вінниці випав помаранчевий дощ. Знову піски Сахари? photo_camera 12:26 Льодовий клуб у Вінниці передали «Дирекції парків». Що з нею буде? 12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 08:00 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up