Зникла дівчина, супутники Маска та інше важливе за 9 травня на 20minut.ua

Зникла дівчина, супутники Маска та інше важливе за 9 травня на 20minut.ua
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали протягом 9 травня. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

Як Covid-19 впливає на наш зір. Розповідає лікарка-офтальмолог Ольга Бондаренко

Як Covid-19 впливає на наш зір. Розповідає лікарка-офтальмолог Ольга Бондаренко

Коронавірус може нанести шкоду на будь-яку систему в організмі людині. На жаль, очі не виняток. Лікарка-офтальмолог Ольга Бондаренко розповіла, як вберегти зір від коронавірусу, на що слід звертати увагу, а також про те, хто у зоні підвищеного ризику.

 

Відео дня

До Дня матері. Добірка фільмів від 20minut.ua, після яких хочеться обійняти маму

До Дня матері. Добірка фільмів від 20minut.ua, після яких хочеться обійняти маму

Якщо людині пощастило в житті, то в неї була і є мама. Мама, яка завжди хвилюється і контролює, чи не голодні діти, чи тепло вони вдягнуті і чи нічого в них бува не болить.

До Дня матері журналісти «20 хвилин» підготували добірку з шістьох фільмів про матерів. Про те, що їхня робота найважча в світі. І найкраща.

 

У Вінниці та Стрижавці спостерігали за парадом супутників Маска. ОПИТУВАННЯ

У Вінниці та Стрижавці спостерігали за парадом супутників Маска. ОПИТУВАННЯ

Ввечері 8 травня у небі можна було побачити вогники, які розміщенні на однаковій відстані та плавно рухалися. Спочатку у людей було здивування, але згодом стало відомо що це супутники Ілона Маска. До речі, бачать їх в Україні уже не вперше. 

 

У Вінницьких Хуторах вчора зникла 26-річна дівчина. Допоможіть у пошуку

У Вінницьких Хуторах вчора зникла 26-річна дівчина. Допоможіть у пошуку

Правоохоронці нині ведуть активні пошуки та просять долучитися до них вінничан. Поліцією розшукується безвісти зникла Вікторія Дзема. Відомо, що Віка жителька села Вінницькі Хутори Вінницького району. Ввечері 8 травня вона пішла з дому та до теперішнього часу не повернулася.

 

ФОТО ДНЯ. Вінничани поминають померлих на міських кладовищах

ФОТО ДНЯ. Вінничани поминають померлих на міських кладовищах

Проводи, гробки, дарна неділя, могилки, Радниця — так називають Провідну неділю у різних куточках України. Сьогодні, 9 травня, до кладовищ прийшли вінничани. Люду чимало, священники уже почали правити.

 

Читайте  також:

Субсидії по-новому та річний тариф на газ: що зміниться у травні

Відпочинок на травневі: куди полетіли українці та скільки це коштує

Вінниччину перевели до «жовтої» зони карантину. Які обмеження скасовують?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up