Підкресли свою вроду та подаруй собі новий образ

  • 3598

Бажаєш змін? Хочеш відчути себе королевою? Перше, з чого потрібно почати - підібрати свій ідеальний образ! 

...

 

"Вища професійна школа краси"

 

Адреса: м.Вінниця, пл.Гагаріна-2, Вінницький універмаг, 4-й поверх
Тел.: 0963379941, 0936478644
Сайт: lllk.com.ua
 
Майстри навчального центру «Вища професійна школа краси» допоможуть вам стати неперевершеною!
За допомогою професіоналів, які працюють в нашому салоні, ви легко зможете створити саме той образ, про який давно мрієте.
Правильно підібрана стрижка може творити справжні дива: наприклад, надати форму та об'єм тонкому волоссю або перетворити гриву неслухняних кучерів в акуратні хвилі. Наші кваліфіковані майстри стрижуть так, щоб форма стрижки трималася максимально довго. 
Для манікюру ми використовуємо матеріали виключно високої якості. Ми не лише робимо ваші руки акуратними, але і допомагаємо підібрати найбільш правильну форму нігтів, яка зробить руку візуально привабливіше; розробляємо індивідуальний дизайн малюнка, щоб у вас був найоригінальніший манікюр.
Щоб ніяке небажане волосся на тілі не затьмарило ваш настрій і квітучий зовнішній вигляд, вибираємо епіляцію навесні. 
Масаж по своїй дії може замінити будь-які ліки, це відмінний спосіб повернути тілу здоров'я, красу, зняти втому, але жодні ліки не замінять масаж!
Повне дотримання Державних санітарних норм та правил для перукарень.
 
В нас ви можете отримати якісну освіту на курсах: нігтьовий сервіс, перукарська справа, візаж, масаж, косметологія обличчя та тіла, нарощування вій.
Ми створили систему розкриття творчого потенціалу та реалізації ідей і вже 8 років допомагаємо людям змінити професію і життя на краще.  Наші випускники працюють в кращих компаніях, відкривають власну справу, виїжджають за кордон.
Майстри "Вищої професійної школи краси» у Вінниці не просто відчувають красу, а й уміють її створювати і втілювати у життя.
Цьому можна навчитися, але за умови, що твоїми вчителями будуть справжні знавці своєї справи - кваліфіковані спеціалісти, які розуміються на модних тенденціях і нових віяннях, люди, які знають, як підкреслити індивідуальність кожного.
Відгук: Сестра навчалась у цій школі візажу. Просто неймовірно, була задоволена, отримала масу корисної інформації. А головне практику! Все розтлумачити, допомогли розкритись і дізнатись нове.
Залиште свій відгук про "Вищу професійну школу краси" 
     
Previous Next

Магазин "Блюз Ткани"

Адрес: Винница, ул. Николая Оводова (бывшая Козицкого, 63)
Тел.: +38067538-43-25, +38043267-06-46
Сайт bluz-tkani.com

 

Образ современной выпускницы школы – это воплощение юности и женственности, стильности и гламура. Он обязательно должен быть гармоничным и подчеркивать индивидуальность. Поэтому, модное платье на бал следует выбирать в зависимости от таких особенностей внешности девушки, как цвет волос и кожи. И мы в этом вам попомеж

 

Магазин "Блюз Ткани". Удобно!  
Все в одном месте - ткани, фурнитура и пошив!

 

Ткани

 

Каталог натуральных и синтетических тканей для воплощения любых фантазий!
Интернет-магазин «Блюз-Ткани» предлагает коллекцию шикарных однотонных и разноцветных материалов для пошива красивой и модной одежды — нарядных платьев.

 

Реализуем большой ассортимент швейной фурнитуры: от элегантного кружева до ярких пайеток и камней — более 80 наименований в каталоге.

 

Ателье индивидуального пошива с собственным модельером.

Відгук: Дуже ввічливі продавці. Остання покупка - схема для вишивки бісером. Дівчата дуже вдало підібрали бісер, картина війшла пречудова. Дякую вам! Зручний магазин і тим, що поруч зняходяться і ателье, і швейна фурнітура з тканинами - в одній будівлі.

Залиште свій відгук про магазин "Блюз Ткани"

     
Previous Next

Визажист-стилист Екатерина Кордон

Запись по тел.: (098)617-40-03, (063)262-70-51
 
Все для яркого праздника!
 
Доверьте предпраздничные хлопоты мастеру - опытный визажист не просто качественно нанесет макияж, а оздаст для Вас целостный образ, гармонирующий с вашими природными данными, характером и подобранным платьем.
Профессиональный макияж подчеркнет вашу природную красоту, все ваши достоинства и умело скроет недостатки.
 
Визажист-стилист Кордон Екатерина.
  • Все виды макияжа
  • Оформление бровей
  • Наращивание и дизайн ногтей, покрытие гель-лаком

 

Відгук: Чудова людина і дуже професійний візажист! Я була дуже задоволена послугами. На свій випуск виглядала просто неперевершено! Катя зробила все швидко і якісно.

Залиште свій відгук про візажиста-стиліста Кордон Катерину

     
Previous Next

Мережа магазинів взуття "4 сезона"

 
Тел.: +38097009-80-97, +38063776-35-77
Адреса: вул. Коцюбинського, 25
 
Мережа магазинів взуття «4 сезона» порадує кожного якісним взуттям та гарним обслуговуванням. Компанії довіряють через високу якість, оригінальність та часте поновлення пропонованого товару. 
 
Товари надходять виключно від відомих світових брендів. До того ж "4 Сезони" пропонує ще й зручні ціни, гарантію якості і готовність до співпраці.
 
Для зручності наших покупців ми відкрили Інтернет-магазин, що надає свої послуги по території всієї України.
В нашому асортименті великі колекції жіночого, чоловічого та дитячого взуття.
 
Все для того, щоб ви були задоволені!
 
Відгук: Ціни в магазині досить демократичні і кожен зможе знайти щось собі по кишені. Розпродажі зазвичай бувають в кінці сезону. У магазині дуже широкий вибір взуття. Можна купити як моделі на вихід, так і повсякденні. Це досить зручно! Прийшов в одне місце і закупив там по повній. Не так давно дізналася, що в цьому магазині продають і одяг. Та причому досить непоганий. Ось на днях сходила в магазин і побачила там куртку своєї мрії.
Залиште свій відгук про магазин "4 сезона"
     
Previous Next

Весільний салон «АМУР»

 
Адреса: м. Вінниця, 50 р. Перемоги, 25 (навпроти ЗАГСу)
Тел.: (0432)27-63-41, (050)087-37-01, (063)825-0-725
Графік роботи: ВТ-ПТ 10.30 – 18.00, СБ 10.30 – 17.00, 
НД  10.30 - 16.00, ПОНЕДІЛОК -вихідний
Сайт: amur.vn.ua
 
Багато суконь (модельні розробки) у нашому салоні саме з «Фешн-показу», а саме колекції турецького виробництва. У свою чергу, турецькі виробники співпрацюють з відомими дизайнерами, модельєрами, стилістами усього світу, тому  всі шорохи моди витримані саме в їхньому  виробництві.
 
Колекція українського виробника представлена в нашому салоні також яскраво. Ці моделі перевершують , як мінімум, тим, що всі корсетні - важливий момент для бездоганної посадки сукні. Тканини і фурнітура з Італії і Франції, моделі - наших українських дизайнерів, а це значить - з нашим рідним розмахом і "колоритом".
 
Весільний салон «Амур» запрошує дівчат підібрати «САМЕ ТУ» вечірню сукню.
 
Відгук: Приємні власники салону, вдале поєднання ціна-якість товару та місцерозташування салону, обслуговування швидке, якісне та професійне!!!
Залиште свй відгук про весільний салон "Амур"
     
Previous Next

 

Читайте актуальну інформацію та залишайте свої відгуки про весільні салони Вінниці на сайті top20.ua. Саме на top20.ua ви знайдете оцінки та реальні відгуки про компанії міста.

 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up