Важливе за вчора. Найцікавіші новини 9 січня, які ви могли пропустити

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 9 січня, які ви могли пропустити
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали протягом 9 січня. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

«Хто казав, що карантин, то скучно»: хлопці роздяглись та стрибнули з мосту

«Хто казав, що карантин, то скучно»: хлопці роздяглись та стрибнули з мосту

У соцмережах виклали відео, на якому зняли, як двоє хлопців роздяглись та стрибнули з Центрального мосту. На вулиці був один градус морозу. Відео виклали в інстаграм-групі «Оголошення Вінниці».

«Хто казав, що карантин, то скучно», — йдеться у дописі до відео.

Відео дня

Ми запитали у Патрульної поліції Вінниці, чи затримали хлопців та чи був виклик з цього приводу.

— Ніби не було такого виклику, — повідомила журналістці «20 хвилин» прес-офіцер «Патрульної поліції Вінницької області Тетяна Фіщук.

 

ВІН І ВОНА: Плюси та мінуси випадкового сексу

ВІН І ВОНА: Плюси та мінуси випадкового сексу

Хоч раз в житті все буває. Випадкова зустріч, раптове бажання, яке накриває з головою. А потім незнайома людина у ліжку... Втім, чесно кажучи, то одноразовий секс, який не завжди говорить про пристрасть. Часом, це чистий розрахунок або крок заради експерименту чи помсти. Або просто, щоб галочку поставити. Та залежно від мотиву — будуть і наслідки.

 

П'яна смертельна ДТП в Кирнасівці: водій на ВАЗі збив чоловіка та втік

П'яна смертельна ДТП в Кирнасівці: водій на ВАЗі збив чоловіка та втік

У середу, 6 січня, у Тульчинському районі сталась смертельна ДТП. Водій автомобіля «ВАЗ» збив 23-річного чоловіка.  Від отриманих травм потерпілий загинув на місці. Аварія  сталась близько півночі неподалік селища Кирнасівка.

 

Чому у супермаркетах заборонено продавати шкарпетки? ТОП питань про локдаун

Чому у супермаркетах заборонено продавати шкарпетки? ТОП питань про локдаун

Від учора, 8 січня, в Україні діє посилений карантин. Максим Степанов пояснив логіку обмеження продажу товарів під час локдауну та відповів на поширені запитання.

 

Болять ноги у дитини — коли батькам варто хвилюватися?

Болять ноги у дитини — коли батькам варто хвилюватися?

Більшість батьків знають про незрозумілі болі дитячих ніжок. Увечері дитина скаржиться, на ранок все проходить. Зазвичай нічого страшного — це лише болі росту. Утім, лікар-педіатр Андрій Шиманський говорить, що біль може бути симптомом більш серйозних хвороб.

 

Читайте також:

«Хто казав, що карантин, то скучно»: хлопці роздяглись та стрибнули з мосту

Вінницька міська рада обмежила безкоштовний проїзд для учасників АТО (ОПИТУВАННЯ)

Карантин з 8 січня посилять: що зміниться під час локдауну?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up