Важливе за вчора. Найцікавіші новини 17 січня, які ви могли пропустити

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 17 січня, які ви могли пропустити
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали протягом 17 січня. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

«Мене збила велика машина». На Соборній на тротуарі у снігу лежав чоловік

«Мене збила велика машина». На Соборній на тротуарі у снігу лежав чоловік

Вінничанин не міг самостійно підвестися та розповів, що його збила машина. На місце події, крім поліції, прибули і медики. Інцидент стався вночі 16 січня на вулиці Соборній. Про це у фейсбук пише Патрульна поліція Вінницької області.

 

Відео дня

«Дядечку, а коли нам дадуть поїсти?» Як у Вінниці працюють пункти обігріву безпритульних

«Дядечку, а коли нам дадуть поїсти?» Як у Вінниці працюють пункти обігріву безпритульних

Кілька останніх днів на вулиці мороз та сніг. У таку пору безпритульні особливо потребують допомоги та підтримки.  Для них у місті облаштували кілька пунктів обігріву. Розповідаємо та показуємо, як вони працюють, для того, щоб кожен з нас, зустрівши безхатченка, порадив, де йому погрітися. 

 

Минуло 44 роки. Історія Зої Ткаченко, яка ціною власного життя врятувала пасажирів тролейбусу

Минуло 44 роки. Історія Зої Ткаченко, яка ціною власного життя врятувала пасажирів тролейбусу

Більшість вінничан добре знає ім'я Зої Ткаченко, оскільки їм названа одна з тролейбусних зупинок міста. Жінка заслужила такої честі за проявлену мужність під час дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася 44 роки тому — 17 січня 1977 року. Вінничанка була водієм тролейбусу від ГПЗ-18 до інструментального заводу. Рятуючи життя пасажирів після ДТП — Зоя загинула сама.

 

Вінниця в Instagram. Кращі фото за 10-16 січня

Вінниця в Instagram. Кращі фото за 10-16 січня

Щодня у соціальних мережах з'являються нові фотографії, що відображають міські ритми, мальовничі пейзажі, незвичайні споруди або пам'ятники, а також яскраві події з життя Вінниці. Дивіться нашу добірку кращих фото з Instagram тижня, що минає.
 

Читайте також:

Коронавірус в Україні: скільки хворих на COVID-19 станом на 18 січня

Бив стільцем по голові: чергове застілля в Писарівці закінчилось трагедією

Мертва жінка в під'їзді на Юності: у поліції розповіли перші подробиці

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) Від читача 18:58 смс для Анечки 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ 13:55 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:53 У Козятині нетверезий водій пропонував поліцейським 20 тисяч гривень 12:50 Вже можна записуватись на безоплатну комп’ютерну томографію в онкоцентр 12:23 Вінничанин дерев'яною палкою побив знайомого. Потерпілий в лікарні 11:26 На території Кунківської сільської ради виявили 10 стихійних сміттєзвалищ photo_camera 11:05 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 10:19 Без води та світла. Де у Вінниці 18 березня відключають послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up