Запрацював Центр масової вакцинації та інше важливе за 12 червня на 20minut.ua

Запрацював Центр масової вакцинації та інше важливе за 12 червня на 20minut.ua
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали протягом 12 червня. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

Полуниця в Україні почала знижуватися в ціні. По чому продають у Вінниці?

Полуниця в Україні почала знижуватися в ціні. По чому продають у Вінниці?

Вартість полуниці на українських ринках і прилавках зазнала значних змін. На ціну першої ягоди літа вплинула погода. Дощі і холод не менше ніж на два тижні відсунули час дозрівання полуниця.

 

Відео дня

У Вінниці запрацював Центр масової вакцинації. Розповідаємо, як ми робили там щеплення

У Вінниці запрацював Центр масової вакцинації. Розповідаємо, як ми робили там щеплення

Впродовж цих вихідних у нашому місті усі бажаючі можуть вакцинуватись проти COVID-19. У перший день до Центру прийшли кілька сотень містян. Серед них був і наш журналіст. З власного досвіду розповідаємо, що на вас чекає, якщо підете робити щеплення.
 

Рейтинг українських ВУЗів Scopus: вінницький університет потрапив у ТОП-20

Рейтинг українських ВУЗів Scopus: вінницький університет потрапив у ТОП-20

Три вінницькі університети потрапили до першої сотні рейтингу ВНЗ за показниками Scopus. Найвищу позицію займає Донецький національний університет імені Василя Cтуса.

 

Дані про COVID: в Україні виявили 1 274 випадків. Скільки на Вінниччині?

Дані про COVID: в Україні виявили 1 274 випадків. Скільки на Вінниччині?

Міністерство охорони здоров'я України повідомило нові дані про ситуацію з коронавірусом в країні станом на ранок 12 червня. 12 червня в Україні зафіксовано 1 274 нових випадків захворювань на COVID-19.  Захворіло — 2 222 701 (+1 274) Одужало — 2 125 685 (+4 905) Померло — 51 646 (+69).

 

Читайте також:

На вихідних у Вінниці відкриється Центр вакцинації населення від Covid-19        

Україна перейшла в зелену зону карантину. Які обмеження ще діють?

В Україні змінили обмеження карантину. Зеленій зоні відповідає 15 областей

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up