Приборкувачі хаосу, або Клінінг прийде - порядок наведе!

Приборкувачі хаосу, або Клінінг прийде - порядок наведе!

Ніщо так не сприяє генеральному прибиранню в квартирі холостяка, як чергова закоханість. Головне правило - прибрати все так, ніби тут ніхто (мається на увазі інша жінка) ніколи не жив. 
У цьому жарті 99% правди. Адже генеральне прибирання - воно як стихійне лихо. Або ми з ним впораємось самотужки, або… Або довіряємо милий нашому серцю безлад сучасним феям чистоти.

Сучасні феї чистоти. У думках одразу виникають постаті войовничих валькірій, обвішаних як зброєю пляшками із засобами різного призначення, у гумових рукавичках, верхи на мітлі - сорі! на пилососі. З'являються вчасно, прибирають швидко, щезають безшумно. Залишають після себе дзвінку чистоту, приємний аромат, і рахунок на оплату послуг.

Насправді, все так і є. Майже. Ну, хіба що не валькірії, а наші хазяйновиті дівчата і хлопці, охайні і усміхнені. Вони є гуру прибирання, і володіють усіма сучасними засобами і технологіями наведення чистоти всюди - будь-то дім, сад, квартира, офіс чи підприємство. 

Ми звернулися за інформацією до двох відомих клінінгових компаній, яким вінничани висловили найбільшу довіру у “Народному Бренді 2018”, - "Clean House" та "Clean Expert". Ділимося з вами.

Клінінгова компанія "Clean House" 
Адреса: м. Вінниця, вул. Енгельса, 35, кв. 88
Тел.: (096)108-68-68, (063)070-09-01
Сайт: cleanhouse.top20.ua

 

Компанія "Clean House" надає послуги з прибирання будь-якого рівня складності у приватних будинках, квартирах та офісах.

Вікторія Брайловська, власниця "Clean House" - про коври, алергію на прибирання і холостяцькі квартири

- Коври повертаються в моду. Мабуть, наші погодні умови, морозні зими, сприяють тому, що людям хочеться тепла і затишку, загорнутися у ковдру, ступити ногами на м’яку пухнасту підлогу. Тому, я думаю, коври в нас завжди будуть актуальні. Тим більше, вони є різні - шерстяні, шовкові, штучні. І всі потребують догляду, а час від часу - догляду професійного. Те, що ми й робимо. 

- Для професіоналів не складе труднощів почистити коврове покриття, м'які меблі. Помити фасади, відтерти графіті. 

Але зазвичай люди до нас звертаються, коли вже самостійно намагалися щось відмити, і не вийшло.

Я саме про графіті. Існують різні фарби, і є такі, що не відмиваються. Залишається тільки зафарбувати. До речі, в нас є послуга - вона безкоштовна - ми виїжджаємо на об'єкт і дивимося, можемо чимось допомогти, чи наше втручання буде зайве. Як далеко їдемо? По Вінниці, Вінницькому району, та і по області. Якщо можемо щось виправити, виправляємо власними засобами для чищення. Але, зрозумійте вірно, ремонт - то вже не наше.

- Скажімо, нам дуже часто замовляють гіпоалергенне прибирання. Особливо матусі з діточками. Ми співпрацюємо з Харківським виробником мийних засобів, які виготовляються за німецькими технологіями. Вони є гіпоалергенні. Та попередньо обговорюємо, якщо треба відмити жирове покриття, тут слід застосовувати більш жорстку хімію. Тоді домовляємося, що мама з дитинкою гуляє, або йде у гості. Ми відкриваємо кватирки, вікна, і впродовж однієї години усі алергенні речовини випаровуються.

- Ми працюємо четвертий рік. І вже маємо неабиякий досвід. Наприклад, квартира була в оренді. Наймав її чоловік, один. І скільки він там жив - три роки, чи п’ять - стільки не прибиралося. Уявіть, коли капці липнуть до підлоги. А в мийці таке, що дивно, як там не завелася якась істота. 

Нічого, ми все те вимили. Коли власники увійшли, вони свою квартиру не впізнали. Їхні обличчя, їхні посмішки, повірте, - найдорожче, що є у нашій справі.

Клінінгова компанія "Clean Expert" 
Адреса: м. Вінниця, вул. Магістрацька, 43,
офіс. 301
Тел.: (098)3009090, (063)3009090
Сайт: cleanexpert.ua

 

Компанія "Clean Expert" надає послуги з професійного прибирання промислових підприємств, торгівельних центрів, адміністративних установ. Офіційний дистриб'ютор в Україні фірм Vermop, Santoema, Kiehl, Columbus. 

Андрій Лукін, директор "Clean Expert" - про німецьку чистоту, велике і дуже велике прибирання, і як вбити неприємні запахи

- Німецька охайність - прадавній мем. Наші клінінгові послуги йдуть під знаком німецької якості. Основа цього - люди, засоби, техніка. Нічого нового, все, як і у будь-якому бізнесі. Ми використовуємо німецькі засоби фірми Kiehl (Кіль) - марка, яка існує вже 114 років. Kiehl піклується про екологічну безпеку, діючі норми на підприємстві набагато суворіші за офіційні приписи. Тому вся продукція Kiehl йде з “Екологічним знаком відповідності Європейського союзу”. І засоби Kiehl, і професійну техніку для клінінгу можна купити в нас, на Магістрацькій, 43, оф.301. Ми є офіційним дистриб’ютером Kiehl в Україні. Отже ми робимо не просто німецьку чистоту, а екологічно безпечну німецьку чистоту.

- Не має значення, велике чи маленьке прибирання. Воно має бути якісне. Ми відмивали після пожежі ШОК. Головне у таких випадках - запах, який в’їдається в стіни, меблі, і залишається надовго. В нас є OdorGone - американський знищувач запахів. Він саме знищує, а не маскує. Застосовується будь-де. У Штатах його навіть додають до прання. Не кажучи вже про місця великого скупчення людей - аеропорти, концертні зали, торгівельні центри. У будь-якій оселі йому знайдеться застосування - в когось пахнуть тварини, в когось взуття. Побризкав - і забув. 

- Наші клієнти - великі підприємства. Ми обслуговуємо "МегаМолл", "Анастасію", "Поділля Сіті", серйозні офіси і установи.

От, скажімо, МегаМолл і цехи Рошен - це абсолютно різний клас прибирання. Різна техніка, засоби. Ми це робимо. Ми вже дванадцять років займаємось клінінгом професійно. Виконуємо роботи будь-якої складності, знаємо, як і чим навести чистоту.

Приміром, вам пропонують універсальний засіб для миття. Люди або не розуміють, або, вибачте, брешуть. Не може бути засіб універсальним для кухні і сантехніки. Кухня - це жир, тут необхідні лужні засоби. Сантехніка - це наліт, отже застосовуємо кислоти. Універсальний у кращому випадку вимиє щось одне, або взагалі - ні те, ні інше. Вже мовчимо про трудовитрати - докласти рук, шкребти і терти. Чи нанести спрей і через 10 хвилин протерти. Як то кажуть, відчуйте різницю. 

У нас все це є. Звертайтесь, підкажемо. І нехай у вас завжди буде чисто на душі і в домі.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) Від читача 18:58 смс для Анечки 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ 13:55 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:53 У Козятині нетверезий водій пропонував поліцейським 20 тисяч гривень 12:50 Вже можна записуватись на безоплатну комп’ютерну томографію в онкоцентр 12:23 Вінничанин дерев'яною палкою побив знайомого. Потерпілий в лікарні 11:26 На території Кунківської сільської ради виявили 10 стихійних сміттєзвалищ photo_camera 11:05 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 10:19 Без води та світла. Де у Вінниці 18 березня відключають послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up