Де у Вінниці навчать керувати машиною: огляд кращих автошкіл міста

  • 4338

Стати водієм може кожен, головне – знайти правильних вчителів. Тож публікуємо для вас підбірку кращих автошкіл Вінниці, де можна здобути всі знання та навички, які потрібні водієві. Розказуємо де, за скільки та як швидко навчать керувати автомобілем.

...

Автошкола «Віраж»

 

Навчання теоретичного матеріалу здійснюється досвідченими викладачами в зручних та просторих навчальних приміщеннях. Для зручності використовуються планшети, а класи обладнані усіма необхідними навчальними матеріалами та проектором.

Практичні заняття проходять на нових та спеціально обладнаних автомобілях Toyota Auris під наглядом професійних інструкторів з багаторічним стажем водіння. Графік занять зручний та підлаштовується під студентів.

У школі навчають за сучасними методиками, цінова політика досить лояльна, школа має зручну геолокацію, авто з механічними коробками передач. індивідуальний підхід до кожного студента дає можливість швидко та якісно пояснити та засвоїти навчальний матеріал. Групи набирають до 24 людей. У школі діють спеціальні акції та знижки. Після закінчення навчання в автошколі «Віраж» ви забудете про страх перед виїздом на автомобільну дорогу, зможете впевнено пересуватися по вулицях міста та за його межами, швидко орієнтуватиметеся в аварійних ситуаціях, що значно зменшить кількість ДТП на дорогах.

В автошколі «Віраж» проводиться навчання водіїв: категорії А1, А (термін навчання 1,5 місяці); категорія В (термін навчання 2 місяці); категорії С1, С (термін навчання 3 місяці). Найближчий набір у групи – 12-14 жовтня та 12-14 листопада. 

Адреса: м. Вінниця, вул. Пирогова, 52а
Контакти: (068) 114-90-14; (063) 262-08-08
Графік роботи: понеділок – субота, 9.00 – 21.00
virag.vn.ua


«Автошкола на Поділлі»

 

Автошкола, яку вважають найкращою у місті. Підтвердженням цьому є обладнані необхідними складовими навчальні аудиторії. Так краще засвоюється інформація, яку дають кваліфіковані викладачі протягом занять. На уроках в автошколі на Поділлі розказуватимуть не лише про правила дорожнього руху, будову автомобіля та водійську етику, але й демонструватимуть слайди та відео із практики. 

Важливий нюанс автошколи – це автопарк. Машини тут не тільки комфортні, але й безпечні. Є автомобілі на механічній та автоматичній коробці передач. 

В автошколі на Поділлі можна отримати категорії – "А1","А","В","С1","С","ВЕ","С1Е","СЕ". Набори до груп відбуваються кожні два тижні, а форми навчання є ранкові та вечірні. Тому можна обрати для себе найбільш оптимальний варіант. 

Вартість і тривалість навчання для різних категорій різні.

Адреса: вул. Зодчих, 10 (мікрорайон "Поділля")
Навчальні аудиторії
вул. Привокзальна, 38 (НУХТ);
вул. Хмельницьке шосе, 91 (ВТК);
новий клас на вул. Миколаївська, 4 (мікрорайон Академічний)
Контакти: (0432) 50-41-71, (097) 376-44-44, 
Режим роботи: 9.00 – 18.00
avtoshcola.com.ua


«Автошкола 7777»

 

Якщо Ви хочете якісно та швидко пройти підготовку для керування транспортними засобами або удосконалити водійські навики – центр підготовки водіїв «Автошкола 7777» допоможе Вам у цьому.

Навчання проводиться за такими категоріями: «А», «А1», «В», «С».

Клас, де вивчають будову автомобіля, обладнаний необхідними плакатами, посібниками та спеціальними тренажерами. Клас, для вивчення правил дорожнього руху, оснащений спеціальними наглядними посібниками, магнітною дошкою, плакатами, телевізором та зменшеною копією працівника ДАІ.

Адреси: 

м. Вінниця
вул. Київська,104
063 978 77 77, 097 097 77 79
вул. Баженова, 34
068 777 74 57

м. Жмеринка
вул. Одеська, 55
096 477 77 11, 063 608 35 77

м. Гайсин
вул. Грушевського, 38а
097 347 77 74, 093 879 77 77


Мережа автошкіл «ВОАУК»

 

Мережа автошкіл «ВОАУК» («Вінницький обласний автоучбовий комбінат») проводить навчання з транспортних засобів усіх категорій.

Тут є:

  • спеціально обладнані навчальні класи;
  • найбільший автодром у Вінницькій області.
  • величезна бібліотека з матеріалами для новачків і досвідчених водіїв.

Інші послуги автошколи «ВОАУК»:

  • додаткові практичні заняття;
  • додаткові навчання для вдосконалення водійської майстерності;
  • оренда автодрому;
  • оренда конференц зали.

Адреса: вул. Д. Галицького, 29
Тел.: 068 111 39 99


Автошкола «Знак 13»

 

Цифра 13 - це символ змін, перетворень і трансформації. А навчання в автошколі Знак 13 - це процес особистісної трансформації від пішохода до свідомого відповідального водія.

Для багатьох людей тільки думка про керування автомобілем викликає неприємні відчуття або страх. Так само, як і цифра 13, коли не знаєш про що вона символізує. В автошколі знак 13 ми не тільки навчаємо водінню, але й допомагаємо позбутись страхів і неприємних відчуттів, пов’язаних з водінням. Допомагаємо водію відчувати себе впевненно за кермом, та отримувати задоволення від їзди. 

Крім того, нашою гордістю є те, що один з інструкторів нашої школи, виступаючи під 13 номером, став переможцем чемпіонату України з дріфту.

Чому саме ми

  1. Підготовка водіїв категорії А1, А, В. (100 годин теоретичних і 40 годин практичних занять)
  2. Перепідготовка водіїв, 
  3. Спортивна підготовка водіїв.
  4. Уроки для підлітків (обмежень щодо віку немає, мінімальний зріст – 1.45 м)  
  5. Індивідуальні уроки водіння (для бажаючих відновити або покращити свої навички керування авто ).
  6.  Заняття проходять у комфортних класах із не великою кількість учнів (до 15 осіб) з дотриманням всіх карантинних
  7.  Зручні крісла з індивідуальними столиками забезпечують максимальний комфорт під час лекцій, що сприяє кращому засвоєнню матеріалу;  
  8.  Автомобілі на механічній  та автоматичній КПП
  9.  Ранні та вечірні групи.
  10.  Відсутність прихованих платежів. Оплата частинами.
  11. Знижка 5% для студентів
  12. Високо-інформативні практичні заняття для вільного руху в умовах міста  
  13. Після закінчення нашої автошколи учень впевнено рухається в будь-якій дорожній обстановці.  

Індивідуальний супровід кожного учня з першого заняття до отримання ним посвідчення водія та чітка командна робота викладацького складу формує в учнів навички відповідального та професійного водія.

Адреса: м. Вінниця. пров. Костя Широцького, 14 г
Тел.: (098)119-01-01, (073)119-01-01
Facebook: @znak13


Автошкола «Форсаж»

 

Щодня наша команда робить все для того, щоб кожен майбутній водій впевнено керував автомобілем, отримуючи від цього задоволення!

Багато з Ваших друзів і знайомих вже використовували наш досвід і вміння під час навчання в автошколі "Форсаж ВВ" і наразі з легкістю керують своїм власним автомобілем.

Перш ніж зробити свій вибір автошколи, ми запрошуємо Вас на будь-яке з наших занять, щоб Ви особисто побачили, як проходить процес навчання , подивились на сучасні класи, нові і завжди чисті автомобілі Opel Astra, Renault Logan, Citroën, Hyundai, Nissan Leaf.

Ви також познайомитесь з викладачами, які не кричать на учнів, спокійні та врівноважені, завжди фахово пояснюють складні речі, приємні та уважні до кожного.

Автошкола «Форсаж» надає такі послуги:

  • Навчання водіїв категорії «А»;
  • Навчання водіїв категорії «В»;
  • Додаткове водіння;
  • Юридичний курс;
  • Пробний урок;
  • Індивідуальне навчання;
  • Психологічний курс;
  • Навчання по суботах.

Крім того, у «Форсажі» навчають:

  • Їздити за містом;
  • Паркуватись;
  • Економити паливо та збільшувати ресурс автомобіля;
  • Уникати порушень ПДР.

А також допомагають:

  • Адаптуватись до вашого авто;
  • Правильно обрати автомобіль.

Адреса: вул. Ак. Янгеля, 4, ауд 154
(Приміщення Дон. Університету)
Тел.: + 38 (068) 111-3-999, + 38 (093) 413-67-67


 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up