Протестний автопробіг, дитячі істерики та цнотлива у 34: важливе за 14 лютого на 20minut.ua

Протестний автопробіг, дитячі істерики та цнотлива у 34: важливе за 14 лютого на 20minut.ua
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали протягом 14 лютого. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

З прапорами та гучними сигналами: як у Вінниці протестували проти нового законопроекту

З прапорами та гучними сигналами: як у Вінниці протестували проти нового законопроекту
Фото тут і далі: з Фейсбук-сторінки «Дорожній контроль Вінниці»

У неділю, 14 лютого, у місті відбувся автопробіг проти «2695». Вінницькі водії вирішили привернути увагу до законопроекту, який передбачає розширення прав поліції та спрямований на боротьбу з п'яними за кермом.  Активісти вважають, що цей проект позбавить людей конституційних прав і перетворить державу на поліцейську. Зокрема, спричинить хабарництво.  Акція набула всеукраїнського характеру, провели її у Франківську, Харкові, Полтаві, Кривому Розі та інших містах.

 

Неодружена і незаймана в 30+. Вінничанка розповіла, як минає День закоханих, коли ти одинока

Неодружена і незаймана в 30+. Вінничанка розповіла, як минає День закоханих, коли ти одинока

Відео дня

Сьогодні у світі відзначають День святого Валентина. Закохані пари проводять цей день разом. А як він минає у одиноких людей? Про це читачам 20minut.ua розповіла вінничанка Ольга.

Ользі 34 роки. За весь цей час у неї ніколи не було хлопця. Не було ні в якому плані. Вона про це не часто розповідає тому, що не хоче привертати до себе увагу.

— Так, це дуже дивує людей, коли я кажу, що досі цнотлива, — каже Ольга. — Одразу летить море запитань.

 

«Безсердечні» валентинки від 20minut: комуналка, дистанційка, маршрутки та робота в Польщі

«Безсердечні» валентинки від 20minut: комуналка, дистанційка, маршрутки та робота в Польщі

До Дня всіх закоханих публікуємо святкову добірку валентинок про найдорожче. Якщо не встигли привітати близьких людей — можете це зробити саме зараз.

 

Дитячі істерики та шляхи їх подолання. Поради батькам від дитячого психолога

Дитячі істерики та шляхи їх подолання. Поради батькам від дитячого психолога

Хоч раз в житті всім доводилося бачити, як вередують діти. Вони можуть здійняти плач просто посеред вулиці, впасти і гамселити руками по підлозі або просто з криками тікати від батьків. Ми з’ясували у дитячого психолога Наталії Марчук, чому в дітей виникають істерики та коли це стає інструментом для маніпуляції батьками. Психологиня також розповіла, як можна запобігти дитячим істерикам та як на них реагувати, якщо дитина вже «розійшлася».

 

Клуб жайворонків. Як легко прокидатися вранці та зробити ранній підйом добрим?

Клуб жайворонків. Як легко прокидатися вранці та зробити ранній підйом добрим?

Діана Колногузова заперечує слова Кафки про те, що ранні підйоми змушують людей божеволіти З легкістю прокинутися зранку — задача не з простих, особливо якщо на сон йде менше восьми годин. Журналістка «20 хвилин» понад місяць перевіряє на собі дієві методи ранішнього пробудження. Зібрали поради про те, як перелаштувати свій режим, а також пояснимо, наскільки важливо починати вставати вранці, щоб почуватися бадьоро впродовж дня.
 

Читайте також:

В Андрія виявили рак та лікарі дають шанс. Для життя треба 210 тисяч гривень

Три простих кроки: як вінничанам змінити постачальника газу (Інструкція)

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up