Кіно вихідного дня. Добірка фільмів Гая Річі від 20minut.ua

Кіно вихідного дня. Добірка фільмів Гая Річі від 20minut.ua
Кадр з фільму Гая Річі "Великий куш"
  • Вечір неділі створений для відпочинку та моральної підготовки до майбутнього робочого тижня.
  • Саме тому пропонуємо відволіктися від буденної рутини і переглянути одну з картин відомого британського режисера Гая Річі. Підготували для вас місцями драматичні, але однозначно гостросюжетні фільми, 

Сучасний британський кіномитець Гай Річі з дитинства потерпав від рідкісного захворювання — дислексії. Через порушення здатності до читання та письма, він ледве міг складати літери в слова і розпізнавати їх. Власне, спершу це послугувало низькою успішністю в школі, а згодом відкрило завісу кінематографу. Так, через проблеми з читанням Гай Річі знайшов альтернативу книгам — фільми. Саме в підлітковому віці, у 15 років, хлопець покинув навчання в школі і розпочав кар’єру — став кур’єром на кіностудії. 

Зараз фільми Гая Річі на слуху не лише у відомих кінокритиків, а й звичайних глядачів. Кінорежисер дає глядачам подиитися не лише на красиву картинку та вдало поставлений кадр, а й змушує слідкувати за гострим сюжетом та задуматися про наболіле. 

Джентельмени, 2020  

Головний герой стрічки був одним з найкращих випускників Оксофрду, який вигадує неймовірну нелегальну схему збагачення. Навчившись майстерно використовувати маєтки збіднілої англійської аристократії, він вирішує продати власний бізнес впливовим мільярдерам з США, однак дорогу йому переходять небезпечні джентельмени. Все починається з обміну люб’язнастостями, втім ситуація напружується щохвилини...

Відео дня

Карти, гроші й два стволи, 1998

Четверо хлопців мріють про великі заробітки, але без великих зусиль. На їх думку, досягти хорошого результату можна лише нечесним шляхом, відтак кожен з них заробляє на життя так, як може. 

Ед, наприклад, професійний гравець, чоловік має талант до азартних ігор і дуже рідко програє. Бекон і Том зайняті незаконними справами і намагаються не переходити межу, за якою лежать серйозні злочини. 

Шанс розбагатіти друзі бачать у великій грі, яку організовує місцевий кримінальний авторитет Гаррі Топор.

Великий куш, 2000

Група злодіїв, на чолі з «чотирипалим» Френкі, виряджених і загримованих під ортодоксальних євреїв, викрадає величезний діамант, який згодом стане «каменем спотикання»для всіх персонажів фільму. Хтось побажає відхопити собі «шматок»побільше, а для інших у пріоритеті буде тільки одне: зберегти своє життя, не ставши обідом для ненажерливих володарів свинячого рила.

Рок-н-рольщик, 2008

Сюжет фільму розгортається в сучасному Лондоні. ЯК виявилося, торгівля нерухомістю в туманному Альбіоні вже не настільки прибуткова, а найвигідніший бізнес — торгівля наркотиками. Активну участь в розповсюдженні беруть злочинні банди.  Втім, для того, щоб займатсия нечистими справами, спершу треба отримати дозвіл від Ленні Коула...

Револьвер, 2005

Джейк Грін — везучий азартний гравець. В нього багато грошей та є особистий бухгалтер — старший брат Біллі. Одного разу вночі Джейка, Біллі та їх третього брата Джо запрошують на приватну гру, де Джейк повинен програти Дороті Мача — місцевому кримінальному авторитету та власнику казино. Його бояться всі, а тому він ніколи не програє. Однак Джейк робить по-своєму, виграє у шефа все, що може, а потім ще й принижує його. Ображений Дороті хоче помститися і наймає кілера, щоб прибрати Джейка. Тоді й починається найцікавіше.

Читайте також:

Танцювали, грали у крокет, а яку каву пили!.. Що ще було на пікніку у Пирогова?

ВІН І ВОНА. «69» — найкраща поза для приголомшливого сексу
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up