Кінець анонімних SIM-карток та інше важливе за 4 січня на 20minut.ua

Кінець анонімних SIM-карток та інше важливе за 4 січня на 20minut.ua
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали протягом 4 січня. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на 20 хвилин минулої доби.

Зупинили через несправну фару, а звинуватили у вживанні наркотиків. Що постановив суд?

Патрульні зупинили авто вінничанина через технічну несправність, а заразом вирішили перевірити, чи не вживав він наркотики. Через психологічний комплекс водій не зміг пройти обстеження у наркодиспансері. В альтернативних способах обстеження йому відмовили. У протоколі написали про наркотичне сп’яніння. Справу передали до суду. Суддя не заслухав аргументи захисника водія і визнав останнього винним. Чи є у водія шанс довести свою невинуватість?

 

«Охоронці магазину побили пенсіонера»: у вінницькій групі поширюють фейк

Відео дня
v class="video-block">

У соцмережі вінничанка виклала відео, де охоронці б'ють чоловіка дубинкою та ногами. У дописі вона написала, що хоче допомогти постраждалому чоловікові та дізнатися будь-які деталі.  Ми перевірили інформацію і виявили, що ситуація не відбувалася у Вінниці, а відео насправді річної давності. 

Проблема — вирішення. Настав кінець анонімних SIM-карток чи що насправді вимагає новий закон?

Потрібно поновити сімку, налаштувати роутер — дай персональні дані оператору, інакше ні зв’язку, ні інтернету. Хочеш купити нову SIM картку або користуватись старою — «прив’яжи» її до свого паспорта? Чи дійсно все так лячно з новим законом про «Про електронні комунікації», як говорять? Ми запитали у адвоката.

Усе майно трьох парків Вінниці коштує 14,6 млн гривень. Чому так дешево?

Маєте 36 тисяч гривень? То можете купити колесо огляду в Центральному парку. За менше, ніж 2 тисячі — забрати Арку цього парку. Такі ціни вказав виконком міськради, для передачі комунального майна трьох парків, трьох площ і набережної «Рошен». Кому передали? Навіщо? І звідки такі малі ціни на об’єкти? Розбираємось.

У будинок, де спали четверо дітей, увірвався чоловік з рушницею та почав стріляти

Вночі, 4 січня, у Гайсинському районі п'яний чоловік з рушницею увірвався в будинок сусідів, де знаходились четверо дітей. Озброєний чоловік почав стріляти та потім втік. Поліція оголосила операції «Грім» та «Сирена». Із залученням бійців спецпідрозділу КОРД підозрюваного затримали. На щастя, ніхто з людей не постраждав.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ols Kat

    Драконовские законы Януковича :))))

keyboard_arrow_up