Де є у Вінниці казкові гардеробні?

Де є у Вінниці казкові гардеробні?

Ці місця подібні до печери Алі-Баби із незчисленними скарбами. Усе сяє, мерехтить і вабить чарівним вбранням просто з казки. Тут діти і дорослі стають однакові - всіх захоплює карнавальна метушня.

Де у Вінниці знайти плаття Фрозен? Чи лахміття відьми, колоритний костюм Джека Горобця? А дітям перетворитися на фіксіків чи свинку Пепу?

Дивіться у нашому огляді прокатних компаній. Лише тут працюють феї, що перетворюють Попелюшок на справжніх принцес. Або навпаки)


ЮЛЕНЬКА

 

Адреса: вул. Келецька,103, м.Вінниця
Телефон: (068) 519-50-07, (063) 372-31-47
Графік роботи: пн.-сб.: з 10-00-19-00


Всім відомо, що карнавальний костюм - важлива складова для створення образу і настрою, незабутніх вражень і приємних спогадів. І Ви точно знаєте, що для цього потрібно! Яскраві і впізнавальні образи, зручні та практичні костюми, шикарні та ексклюзивні сукні  пропонує салон  «Юленька». Кожен карнавальний, святковий костюм у нашому салоні – це оригінальний дизайн та ручна робота наших винахідливих майстринь! Широкий вибір дитячих маскарадних костюмів дозволяє Вашому хлопчику перевтілитись в лицаря або ковбоя, супергероя Ніндзяго або сніговика Олафа, а дівчинці - стати феєю, цукерочкою або ж справжньою казковою принцесою Ельзою. Ми зробимо все для того, щоб дитина в карнавальному костюмі  або святковій сукні  розкрила  свою індивідуальність. У нас  Ви  зможете взяти на прокат ексклюзивні новорічні та карнавальні костюми, вишукані святкові сукні для дівчаток, аксесуари для створення образу. Завітайте до нас в гості, дзвоніть та пишіть нам і ми допоможемо зробити Ваше свято яскравим та незабутнім.


КOКOС

Адреса: мікрорайон Поділля
Тел.: (098) 695-23-13 або (097) 655-06-67 (тільки Viber).
Група у Facebook

Кокос - студія прокату карнавальних костюмів Ольги Коваль. Пропонуємо широкий вибір якісних костюмів для діток, у нас багато нових та самих сучасних героїв.

Ми з радістю допоможемо підібрати найкращий костюмчик для кожного нашого юного клієнта. В наших костюмах  ваша дитина з легкістю зануриться в атмосферу будь-якого свята і цей яскравий та щасливий момент на довго запам'ятається усій  сім'ї.

Приміряти можна за попередньою домовленістю.

Також у прокаті є дорослі костюми на Хеловін, костюм діда Мороза.

 


Весільний салон «Амур»

Адреса: м. Вінниця, вул. Замостянська , б.25 (колишня 50 р. Перемоги) навпроти приміщення  РАГСу
Тел.: (0432)27-63-41, (050) 087-37-01, (063) 825-0-725 
Сайт: amur.vn.ua, http://amur.vn.ua/ua/karnavalni-kostyumi 
Група в Fb: https://www.facebook.com/amur.prokat.vn
Графік роботи : ВТ-ПТ 11.15 – 18.00, СБ 11.15 – 17.00, НД  11.15 - 15.00 (в період свят графік роботи продовжено)

Весільний салон «Амур» пропонує дитячі бальні сукні (прокат та продаж) і святкові костюми для хлопців (прокат); карнавальні костюми для дівчаток і карнавальні костюми для хлопчиків в різних розмірах, кольорах, моделях і варіаціях. 

Тту Ви можете знайти (прокат) дитячі карнавальні костюми на будь-яку тематику: для свята осені (сад-город, овочі-фрукти), явища природи, тварини, птахи та комахи, природні та морські мешканці, придворні дами та кавалери, представники різних професій та національні костюми, новорічні та казкові герої тощо. 

(Розгорнутий перелік на сайті http://amur.vn.ua/ua/karnavalni-kostyumi )

Previous Next

Всі пропозиції по прокату костюмів у Вінниці. Рейтинг усіх компаній Вінниці по вашим відгукам на top20.ua

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Вінничан попереджають про заморозки та сильні дощі 20:03 Випадково розбили товар у магазині: чи потрібно за нього платити? 19:03 У Вінницькому районі буде гучно. Підриватимуть кар'єр play_circle_filled 18:32 «Без вашої допомоги трошки тяжкувато». Мама полеглого воїна зібрала для побратимів сина 200 тисяч гривень Від читача 18:18 Оператор морського дрону СБУ: “Sea Baby” можуть обнулити цілий флот ворога (Відео) 18:04 Правова допомога для військовослужбовців: як її отримати безкоштовно 16:43 Мільйонери у вінницьких МСЕКах: друга частина огляду декларацій голів комісій за 2023 рік 16:25 Куди у Вінниці піти на курси: твоя нова робота (партнерський проєкт) 16:24 Зеленський підписав закон про мобілізацію 16:06 У фонді музею Вінниці зберігається карткова гра флірт «Калина» 1920-1930-х років photo_camera 15:15 У Вінниці вже понад 30 трамваїв Tram-2000. Коли отримаємо решту швейцарських вагонів 15:14 Славетні хори з Житомира і Тернополя, французька музика і «Цей сон»! ТОП концертів квітня у філармонії play_circle_filled photo_camera 14:59 Патрульні виявили наркотики у вінничанина, який порушував комендантську годину photo_camera 14:40 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 14:28 Вінницькі черлідерки завоювали цілий комплект нагород на чемпіонаті України photo_camera 14:01 Понад 40 вулиць Вінниці нині без світла: адреси та причина відключення 13:50 За Тяжиловом планують побудувати нове виробництво. Триває обговорення 12:55 У Тульчині п'яний водій хотів відкупитися від поліції та не вийшло 12:05 Де смачно пообідати на Замості: огляд бізнес ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:24 У Вінниці виявили витік нечистот у річку Південний Буг photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up