Де у Вінниці відсвяткувати особливий день?

  • 6791

Наближається романтична подія у вашому житті? Але як же здивувати свою половинку? Де провести незабутній і романтичний вечір? Щоб допомогти вінничанам розібратися в цих питаннях, ми запускаємо огляд кафе та ресторанів, де можна відсвяткувати особливу подію.

...

 

Ресторан-клуб «Бурлеск»

 

Адреса: вул. 30-ти річчя Перемоги, 9
Тел.: 063-39-86-538, 098-24-27-257
Сайт: burlesk.vn.ua
 
  Ресторан-клуб «Бурлеск» запрошує вінничан до себе в гості. Відчуйте привітну і гостинну атмосферу, спробуйте вишукані та смачні страви европейської та української кухні, приготовані нашими кухарями.
 
Святкуйте 8 березня разом з нами, для вас феерична шоу-програма:
  • ведучий Андрій Богданов
  • повітряні акробати
  • акробати на пілоні
  • бальні танці
Початок о 19:00
Замовляйте столик за телефоном 097-696-87-13
 
Відгук: Спокойная обстановка и очень вкусно) Советую!
Залиште свій відгук про ресторан-клуб "Бурлеск"
     
Previous Next

Ресторанно-розважальний комплекс

"Козацький стан"

Адреса: Вінницька об’їзна
Тел.: +38(067)143-88-64, (0432) 57 83 31
Сайт: k-stan.vn.ua
Графік роботи: 12.00 - 24.00
Фішка: можливість замовити романтичну вечерю в котеджний будиночок
 
Козацький Стан – Ідеальне місце!
 
На вас чекають:
  • Різноманітний, щедрий стіл, на всі смаки та можливості. 
  • Стилізовані будиночки та зали на 2,4,6,8,10, 30, 40 осіб.
  • Весела музика в головному залі та на вуличних  танцмайданчиках.
  • Готельний комплекс та сауна на дровах.
  • Вишукана подільська кухня, яка увібрала в себе українські, азійські, та європейські традиції.
  • Велике гриль меню.
 
Ціни приємно відрізняються від вінницьких.
 
Відгук: Классное место. Всегда очень вкусно и недорого. Часто там отдыхаем с компанией, проводим семейные праздники. Если приезжают гости, обязательно везем в Козацкий стан. Всегда остаются довольны. Рекомендую.
Залиште свій відгук про "Козацький стан"
     
Previous Next

"ЦУКЕРНЯ ЛЬВІВСЬКА"

Адрес: г. Винница, ул. Грушевского, 28
Тел.: +38(0432)50-82-51, (0432)50-82-50
Група в vk: vk.com/cukiernia
 
  "Львівська цукерня" у вас вдома.
  Ми віримо, що існує лише два різновиди випічки — домашня та інша. У нас — домашня. І ви можете забрати її з собою, у свій дім чи у дім ваших близьких та друзів. 
  Найкращий спосіб зробити замовлення для себе та своїх гостей — завітати до "Львівської цукерні" у вашому місті за день до того, як ви бажаєте розділити з ними найкраще, що можна зробити у кондитерській справі. Адреси "Львівських цукерень" в Україні можна подивитися на сторінці "Контакти". 
  Велике замовлення для великих подій (ювілею, весілля, інших урочистостей) варто зробити за два тижні до події. 
  У всіх "Львівських цукернях" в Україні можна замовити торти, прикрашені спеціально для вашої урочистої події. Ми здатні дивувати! 
  Багато років "Львівська цукерня" готує для своїх клієнтів спеціальну святкову випічку — пампухи на Різдво та паску на Великдень. Аби догодити величезній кількості охочих, ми приймаємо замовлення за місяць до свят!
 
  Свято у "Львівській цукерні"
  Чим більше у вас друзів — тим більше можливостей ділитися з ними смаками, запахами та солодкими годинами свята. Замовити стіл для святкування дня народження (або іншої важливої події у вашому житті) можна за добу до планованої зустрічі з гостями
 
Відгук: Дуже сподобались тут кондитерка! Великі порцій і дуже смачно! В меню так багато пропозицій щодо десертів, що аж очі розбігаються і все хочеться скуштувати - від налисників, пряників, тістечок, сирників, тортів, печива, з різноманітними начинками і кремами... Дуже атмосферний заклад. Так дійсно по-львівськи! І меблі, і музика, і їжа!)
Залиште свій відгук про "Львівську цукерню".
     
Previous Next

Café pizzeria Milano

Адреса: вул. Фрунзе 65, пров. Карла Маркса 29
Фішка:  поєднання страв української та італійської кухні
 
  Café pizzeria Milano – це затишне місце, де Ви зі своєю родиною зможете невимушено провести час в затишній атмосфері. На Вас чекають смачні авторські страви, цікава подача  української та італійської кухні.
   Спеціальні смачні пропозиції, романтична атмосфера зроблять цей день особливим. 
  Бронюйте столики завчасно та подаруйте своїм  коханим свято. Допоможемо організувати освідчення в коханні та романтичну вечерю. Кількість місць обмежена. 
  Вартість святкування дня закоханих 250-300грн. з людини.
 
Відгук: Нещодавно відзначали тут день народження дитини. Всім все дуже сподобалося! Діти були просто в захваті. Неймовірно смачна піца, найсмачніша в місті, Українська та італійська кухня на висоті. Ми замовляли кілька різних салатів. Все дуже цікаві, а "Цезар" виявився таким, яким і повинен бути справжній "Цезар". Також хочу відзначити обслуговування, офіціанти дуже спритні і ненав'язливі. Загалом, залишилися задоволеними і дорослі і діти. Всім рекомендую цей заклад!
Залиште свій відгук про Café pizzeria Milano
     
Previous Next

Лаунж - кафе "Миксато"

Адрес: Винница, Келецкая, 81
Тел.: (063)588-66-76, (068)771-44-11
Время работы: 11.00 - 23.00, без перерыва, без выходных
 
  Романтический вечер – это лучший способ выразить все свои искренние чувства и эмоции. В такой момент сбывается все самое чудесное.
  Идеальное место для свиданий - "Миксато"
  Тут преобладает атмосфера уюта и комфорта. Наши официанты в белоснежных рубашках всегда готовы вас обслужить. Очень интересный и приятный интерьер объединяет в себе разные стили. Он воплощен в черно-красных тонах с вкраплением золота и выглядит изысканно и стильно. 
  Изюминкой «Миксато» является то, что здесь каждое блюдо имеет свою особенность, свой вкус, свое настроение, свою черту присущую только ей.
  Еще одним преимуществом данного заведения является детская комната. Ведь не всегда можно отдохнуть в ресторане, когда есть маленькие дети. Во-первых, не всегда есть возможность оставить детей дома, а во-вторых - не у всех заведениях есть такая услуга.
 
Відгук: Очень классное кафе, европейский уровень и качество обслуживания!!!
Залиште свій відгук про лаунж-кафе "Миксато"
     
Previous Next

Кафе «Дайнер Бенедикт»

Адреса: пр. Юності 12
Тел.: (093)701-76-62, (097)013-14-66
Група в vkvk.com/diner_benedikt
 
  Запрошуємо відсвяткувати День святого Валентина зі своїм коханим чи коханою в американському кафе «Дайнер Бенедикт»!
  Подаруйте романтичний вечір, який стане незабутнім завдяки смачній кухні та приємній атмосфері нашогозакладу. 
  А якщо ви бажаєте зізнатися у коханні саме в цей день – ми з радістю Вам допоможемо! 
  В кафе «Дайнер Бенедикт» ви не тільки проведете романтичний вечір, а й отримаєте подарунок*.
  Гарний настрій та позитивні емоції вам гарантовані.
 
*за умовами конкусу
 
  Тому не баріться і поспішайте бронювати столики. 
 
Відгук: Одне з найулюбленіших закладів у місті. У Дайнер Бенедикт завжди приємно повернутися. Особливо подобається його інтер'єр і атмосфера - дуууже стильно дуже спонукає до тривалого приємного проведення часу. Кухня здебільшого вище усіляких похвал. Смачно, але що ще цікаво - красиво і часто несподівано. Особливо подобаються десерти.
Залиште свій відгук про кафе «Дайнер Бенедикт»
     
Previous Next

Кафе "Canape"

Адреса: вул. Зодчих, 18
Тел.: (096)693-43-63
Сайт: www.canape.vn.ua
 
  В холодний зимовий вечір, в жаркий літній день або в дощовий осінній ранок - ми завжди маємо чим Вас здивувати! Атмосфера тепла, гостинності та любові до наших гостей - це все те, що Ви зможете відчути, завітавши до нас в Canape.
  Аромати свіжої випічки, щойно змеленої кави та прованських трав - це чудове поєднання для гарного початку дня.
  Освіжаючі напої, запашний бульйон, салати з особливими інгридієнтами від наших кухарів зроблять обідню перерву незабутньою. Тому Вам обов’язково захочеться повернутися до нас ввечері, щоб після важкого трудового дня насолодитися келихом вишуканого вина, яке прекрасно смакуватиме в поєднанні з вражаючою стравою - телятиною маринованою в текілі з вишневим соусом.
  Після пережитих Вами гастрономічних відчуттів можна із впевненістю сказати, що день вдався на славу!
  І ми впевнені, що Вам смакуватиме у нас, адже головний наш інгридієнт - любов!
 
  Щомісяця ми організовуємо цікаві заходи для наших гостей, щоб Ви могли повністю відчути смак Провансу, який панує у нас в закладі!
 
Відгук: Обслуговування на вищому рівні. Неймовінрно смачні страви. Дуже гарно і затишно. Обслуговування привітне та уважне. 
Залиште свій відгук про кафе "Canape"
     
Previous Next

Готель - ресторан «Churchill inn»

Адреса: м.Вінниця, вул. 8-го Березня, 1А
Тел.: +38(0432)557 255, +38(093)996 88 77 
Графік роботи: Смачно готуємо для вас щодня з 8:00 - 23:00
Сайт: churchill-inn.com
 
  Цікавий вечір в колі близьких та талановитих
  Сhurchill—Inn - це місце, якому ти просто інтуїтивно довіряєш, ввіряєш свій час господарю і всередині стає тихо, добре, трішки мрійливо, всі труднощі видаються дріб’язковими. Ти на дотик відчуваєш затишок та турботу, і уже хочеться м’яса, міцної кави і сигарного диму.
  Сама ідея Сhurchill—Inn - то заклад клубного типу, метою якого зібрати людей по вподобаннях до відпочинку. Наш формат - щоб люди приходили поснідати, повечеряти, пообідати, просто попити кави та поспілкуватись.
  Сhurchill—Inn - це будинок, де можна переночувати, поїсти, провести час і відпочити. Вінниця звикла до закладів, де проводять банкети, де лунає гучно музика, де гамірно та прохолодно. Наша ідея дещо відрізняється. Ми створюємо заклад в європейському стилі, де можна затишно посидіти, провести побачення чи ділову зустріч, де є маленькі столики, одягнені в накрохмалені білі скатертини, які поважно стоять на своїх місцях і не люблять, аби їх совали.
  Сhurchill—Inn - це місце для тісних компаній, для душевного спілкування, це заклад, де хочеться вимкнути телефон і відпочивати, розмовляти, мріяти і пити каву до муркотіння.
 
  Якщо у Вас є побажання чи зауваження напишіть нам: [email protected]
 
Відгук: Один из лучших ресторанов, которые я посещал! Удивительный интерьер и атмосфера, идеальное обслуживание сделали мой вечер незабываемым... Я отмечал свое 30-тилетие, мои гости были в восторге от такой вкусной еды. Я всем советую)) В этом ресторане чувствуется рука чуткого руководителя)
Залиште свій відгук про готель-ресторан Сhurchill—Inn

 

 

 

Previous Next

Кафе "Чехов"

Адрес: г. Винница, ул. Немировское Шоссе, 6
Тел.: 093 813 70 65, 067 945 92 30
Время работы: с 12:00 до 24:00
Кухня: европейская/украинская, большой выбор блюд на мангале. Каждый день для гостей звучит приятная живая музыка. В главном зале размещен открытый камин. 
 
  "Чехов" - уютное заведение семейного типа, где всегда кормят вкусно, быстро и по доступным ценам. По вечерам в заведении звучит живая музыка. А при желании музыкант исполнит вашу любимую песню. В зале с камином стоит фортепиано, на котором время от времени играют талантливые гости. В теплое время года открыта большая летняя площадка с каменным мангалом. Для больших компаний есть отдельный вип-зал, который желательно заказывать заранее. 
 
Відгук: У кафе дуже приємна атмосфера. Все дуже смачно і досить дешево. Жива музика просто супер! Дуже сподобалося! Дякую!

Залиште свій відгук про кафе "Чехов"

     
Previous Next

Ресторан "GeorgiA"

Адреса: вул. Квятека, 1Б
Тел.: (068)772-06-77
Група в vk: https://vk.com/georgiavin
 
  Ресторан "GeorgiA" розташований в спокійному місці, на віддалі від галасливих вулиць. У закладі вже з'явилися постійні і вдячні клієнти! А точніше, гості. Саме так називає своїх відвідувачів колектив «GeorgiА». Адже щира гостинність і привітність, це те, чим по праву пишається Грузія.
  У ресторані ви знайдете все, чого чекаєте від справжнього грузинського застілля – це багата і смачна їжа, вишукане вино і хороші пісні, приємний фешенебельний інтер'єр і уважні офіціанти.
  Готує для гостей шеф-повар з Грузії, який має в арсеналі чимало унікальних рецептів. Крім традиційних грузинських страв, таких як лобіо, сациві, хачапурі, можна спробувати і менш імениті, але не менш смачні. Самі їх назви звучать як слова з пісні: кубдарі, шкмерулі, хашлама, чихиртма... 
  Страви мангал­меню і власна випічка – ще одна родзинка ресторану. І не дарма, адже все готується з високоякісних продуктів, обов'язково з душею.
  Гостям запропонують на вибір 8 сортів ексклюзивних добірних вин, доставлених з сонячної Грузії.
  У ресторані «GeorgiА» вас зустрінуть, як найдорожчих гостей, а проводять як кращих друзів.
     
Previous Next

 

Читайте відгуки про ресторани Вінниці на top20.ua

 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 30 та 31 березня 15:19 Вінничанину загрожує штраф за засмічення берега річки Дьогтянець play_circle_filled 15:15 Porsche, Mercedes, Range Rover: як виглядають та скільки коштують найдорожчі автівки Вінниці photo_camera 14:24 У поліції показали уламки ворожого дрона, що вибухнув біля будинку на Вінниччині photo_camera Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 13:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up