Володимир Довгань у Вінниці! (Прес-служба Бізнес-клубу Moneyfest)

Володимир Довгань у Вінниці! (Прес-служба Бізнес-клубу Moneyfest)

Навчатись та розвиватись - це святий обов’язок кожної людини, яка прагне досягнути особистого та професійного успіху. Потрохи приходить розуміння, що для того, щоб утриматись на досягнутому, потрібно добре старатись. 

А для того, щоб вийти на новий якісний рівень життя, потрібно постійно учитись та втілювати отримані знання на практиці, пристосовуючись до реалій швидкоплинного світу та випереджаючи їх.
 
Однак  постає резонне та досить актуальне питання - чому саме навчатись та власне у кого навчатись. Насправді, ефір наразі переповнений пропозиціями навчання – це різноманітні курси, вебінари, тренінги, фестивалі та інші заходи. Можна звичайно на власний страх та ризик перевіряти компетенції тренерів, але за свої гроші та час хочеться отримати перевірений якісний продукт.
 
1 жовтня 2016 році наше місто відвідає Володимир Довгань зі своїм майстер-класом «Особиста ефективність в житті та бізнесі».
 
 
 
Володимир Довгань – легендарний підприємець, на книжках якого формувалось не одне покоління підприємців, почав свою діяльність в 1990 році. Пройшовши шлях від працівника заводу  до відомого бізнесмена, статки якого складають не один мільйон.
 
Варто відмітити спортивні досягнення юності - майстер спорту по спортивній греблі та чорний пояс по карате. Перші фінансові успіхи прийшли завдяки тренерській діяльності та виданню книг по технікам вищезгаданих спортивних дисциплін.
 
В 1991 році після відкриття кордонів та на хвилі цікавості до всього західного організовує Дока пітца. Довгань, до речі, одним із перших розкрив силу телевізійної реклами і скоро весь пострадянський простір знав вислів «Дока пицца, нельзя не соблазниться».
 
Одним із самих цікавих його починань є організація виробничого підприємства та активний продаж товарів під власним брендом. Під торговою маркою Довгань випускались макарони, хліб, горілка, шоколад, цигарки, пельмені, крупи та інші товари. Тепер уже не просто телевізійна реклама просуває цей продукт – для цього створюється власне телевізійне Довгань-шоу, яке носить розважальний характер та між іншим стимулює купівлю товарів під торговою маркою Довгань. 
 
При просуванні різних форматів бізнесу тестує невідому раніше модель бізнеса – франчайзинг, заслуживши ще одне неофіційне звання – «батько вітчизняного франчайзинга».
 
Зокрема у 2000-і через мережу франчайзингових центрів продаються аудіокасети та компакт-диски.
 
З 1999 Володимир створює компанію "Едельстар". EDELSTAR успішно продає косметику, продукти для здоров'я, парфумерію, екологічно чисті товари для дому. В 2011 році Володимир Довгань продає "Едельстар" відомій компанії "Фаберлік" і знову повертається до викладацької діяльності, яку так полюбив в юності.
 
Черговим кроком являється створення компанії Winners Academy яка займається освітньою та видавничою діяльністю. На разі Володимир Довгань являється автором 23 книг, практикуючим бізнес-тренером та мотиваційним спікером, виступів якого чекають по всьому світі.
 
Бізнес-шлях Довганя викликає захоплення та однозначно потребує вивчення, розкладення на кейси. За свою непросту карьєру тричі терпів банкротство і тричі підіймався на вершини успіху.
 
Запрошуємо вас відвідати майстер-клас Володимира Довганя «Особиста ефективність в житті та бізнесі» що відбудеться 1 жовтня 2016 року
 
Замовлення квитків:
Довідки за телефоном: (067)905-18-05
 
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up