Вінничани мають таланти (Прес-служба ГО ВО "Розвиток.Розвиток")

Вінничани мають таланти (Прес-служба ГО ВО "Розвиток.Розвиток")
Ведучі фестивалю Ольга Сольвар та Катерина Фостик, зіркові гості Ірина Сопонару та Юрій Ткач та Ірина Борзова

3 вересня, у день Міста Вінниці на Європейській площі вже вдруге відбувся фестиваль «Вінничани мають таланти», організатором якого стала ГО «Всеукраїнське об’єднання Розвиток. Розвиток», Ірина Борзова за підтримки Вінницької міської ради.

Розпочався фестиваль яскравим парадом учасників, а продовжився флешмобом «Я люблю Вінницю», під час якого більше півсотні табличок «Я люблю Вінницю» майоріли на Європейській площі. На грандіозному гала-концерті кожен учасник демонстрував свої таланти та вміння. Неймовірні хореографічні постановки, чудові вокальні композиції, гра на баяні, гуморески, циркове та гімнастичне шоу – все це та багато іншого могли побачити гості та мешканці міста. Окрім вінничан, у фестивалі брали участь гості із Немирова, Жмеринки, Калинівки та Києва.
 
Previous Next
Учасниця фестивалю ВІнничани мають таланти
створення на сцені портрету Шевченка
Учасник фестивалю із Браїлова
флешмоб
Previous Next Previous Next
 
Родзинкою цьогорічного фестивалю стало проходження учасників по червоній доріжці, а нагороджували їх уже відомі зірки, серед яких були актори телевізійного скетчкому «Країна У» Юрій Ткач та Ірина Сопонару, міс України Ярослава Куряча, телевізійні ведучі Анна Турапіна та Роман Гах та інші відома дизайнер Вінниці і України Світлана Теренчук.
 
Previous Next
Ярослава Куряча, міс України нагороджує учасників фестивалю
Ірина Сопонару, Юрій Ткач та Роман Гах нагороджують учасників фестивалю
Кубки
Previous Next Previous Next
 
Завершився фестиваль виступом спеціального гостя із Києва – гурту «Натоліч», який сміливо називають "проривом на українській рок-сцені". Вони подарували і учасникам фестивалю, і вінничанам, і гостям свої пісні, нестримну енергію та чудовий настрій, цим самим привітавши Вінницю із днем народження.
 
«Вже стало доброю традицію в день міста демонструвати таланти наших вінничан. І вкотре ми переконуємось, що наше місто багате творчими та креативними людьми, які його творять, розвивають та допомагають ставати ще кращим, доступнішим та комфортним. Ще раз дякую усім учасникам фестивалю, глядачам та усім вінничанам. До нових зустрічей» - підводить підсумок Ірина Борзова, голова ГО «Всеукраїнське об’єднання Розвиток. Розвиток»

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up