«Великий бокс» на «Інтері»: Дерев'янченко на шляху до чемпіонського титулу (Пресслужба «Інтер»)

«Великий бокс» на «Інтері»: Дерев'янченко на шляху до чемпіонського титулу (Пресслужба «Інтер»)
  • У неділю, 27 вересня, о 04.15 на телеканалі «Інтер» — пряма трансляція поєдинку за титул чемпіона світу WBC в середній вазі між українським боксером Сергієм Дерев'янченко і американцем Джермалом Чарлі. Бій буде проходити на арені Mohegan Sun Arena в Анкасвілле, США.

«На кону цього поєдинку стоїть пояс WBC - одна з найпрестижніших нагород у світі професійного боксу, — каже керівник редакції спортивних програм телеканалу «Інтер» Роман Кадемін. — Трансляція бою в США пройде по системі платного телебачення PPV. Це означає, що подія — високого рівня і організатори вірять, що воно викличе великий інтерес у глядачів. В Україні фанати боксу зможуть подивитися бій ексклюзивно на телеканалі «Інтер».

Майбутній бій — це третя спроба Сергія Дерев'янченка завоювати титул чемпіона світу. З 15 поєдинків на профі-рингу українець програвав лише двічі: Деніелу Джейкобсу — в бою за пояс IBF, і Геннадію Головкіну — за пояса IBF і IBO в середній вазі. Але Сергій упевнений: в цей раз перемога однозначно буде за ним. 

«У Чарлі є швидкість, він добре кидає комбінації, у нього явно хороший удар, — оцінює свого опонента український боксер. — Але моя мета полягає в тому, щоб зайти в ринг, забрати у нього пояс і принести його додому».

Відео дня

Суперник українського боксера — чемпіон світу за версією WBC Джермал Чарлі — провів 30 поєдинків і жодного разу не програвав. Американець називає себе найкращим боксером в світі, але визнає, що Дерев'янченко — сильний противник, тому дуже серйозно готується до зустрічі з ним: «Я не виходжу з спортзалу з лютого! Дуже хотів цього поєдинку, це справжній виклик для мене. Радий, що мені дали таку можливість».

Роман Кадемін вважає Сергія Дерев'янченко унікальним боксером і сподівається, що цього разу він нарешті зможе завоювати чемпіонський титул: 

«Сергію і його команді вдаються просто фантастичні речі за мірками сучасного боксу! Зазвичай, якщо боксер програє в бою за титул чемпіона світу, то наступного шансу йому належить чекати дуже довго або така можливість для нього і зовсім втрачена назавжди. Але подивіться на Дерев'янченка! Він двічі поступився чемпіонським титулом і зараз отримав третю можливість боксувати за пояс! Фахівці пов'язують таке рідкісне явище з двома факторами. Перше — це дуже професійна команда менеджерів і промоутерів українця. Друге — високий боксерський рівень Сергія. Так, нехай він двічі і програв, але це були конкурентні бої, де думки щодо переможця не завжди були однозначними. На цей раз у Дерев'янченка є ще одна можливість вписати своє ім'я в історію. До того ж за його плечима тепер ще й досвід подібних боїв».

Чи зможе Сергій Дерев'янченко відібрати пояс у непереможного Джермала Чарлі і нарешті завоювати титул чемпіона світу? Дивіться «Великий бокс» у неділю, 27 вересня, о 04.15 на телеканалі «Інтер».

Крім того, в цій програмі пройде трансляція ще одного поєдинку: брат-близнюк Джермала Чарлі — Джермел — проведе об'єднавчий бій відразу за три чемпіонські титули проти домініканця Джейсона Росаріо. Також на глядачів чекає ексклюзивне інтерв'ю з Сергієм Дерев'янченком і прогнози авторитетних експертів проекту. Не пропустіть «Великий бокс» -—цієї неділі з 4.15 на «Інтері»!

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:04 У Вінниці засніжило: містян просять пересісти на громадський транспорт photo_camera 09:57 Вінницька громада проводжає у вічність Захисника Михайла Шастуна photo_camera 09:27 На хабарі у 300 000 гривень попався директор енергопідприємства play_circle_filled photo_camera 09:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) Від читача 10:22 Закреслюють кандидатуру Путіна": у чаті "виборчкому" Керчі звітують про масове псування бюлетенів. Фото 09:08 У трьох районах області знайшли уламки «шахедів». Один був у нездетонованому стані photo_camera 08:40 Робота у Вінниці: 94 свіжих вакансій від вінницьких компаній 08:37 Сьогодні вітаємо Дарію та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 19 березня 21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up