У новорічному концерті на «Інтері» заспівають Ротару, Винник, Полякова, Монатік і Сердючка (Прес-служба "Інтер")

У новорічному концерті на «Інтері» заспівають Ротару, Винник, Полякова, Монатік і Сердючка (Прес-служба "Інтер")

У новорічну ніч дивіться «На Інтері – Головна ялинка країни». Для мільйонів глядачів телеканалу заспівають Софія Ротару, Таїсія Повалій, Ірина Білик, Ані Лорак, Олег Винник, Monatik, Ольга Полякова, Вєрка Сердючка і багато інших.

«Підготовка та зйомки концерту проходили в дуже теплій, практично сімейній обстановці, – розповідає відомий режисер і кліпмейкер Катя Царик. – І ми сподіваємося, що наш святковий настрій відчують глядачі в новорічну ніч. У нас буде дуже багато зірок, деяких з них можна буде побачити тільки на телеканалі «Інтер». Володимир Гришко, Міла Нітіч, ​​Злата Огневич з‘являться в несподіваних образах і «приміряють» на себе пісні своїх колег. Але більшість артистів заспівають власні хіти року, що минає – яскраві, динамічні, вже улюблені глядачами!»

Тільки на «Інтері» у новорічної ялинки відбудеться прем'єра пісень, які подарують шанувальникам Ірина Білик, Ольга Полякова та Таїсія Повалій! А ще в саму чарівну ніч року телеглядачів чекають неймовірні постановки, складні трюки у виконанні зірок, несподівані дуети та сюрпризи від улюблених ведучих і найпопулярніших артистів країни!

Не пропустіть! У новорічну ніч «На Інтері – Головна ялинка країни» запалить вогні і збере друзів.

Відео дня

А для тих, хто хоче зустріти Новий рік з сувеніром від зірок концерта і допомогти онкохворим дітям, може придбати унікальні лоти від Таїсії Повалій, Ані Лорак, Monatik, Ірини Білик та Володимира Гришка на благодійному аукціоні deti.inter.ua.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстримала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон 13:20 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 13:03 У Вінниці випав помаранчевий дощ. Знову піски Сахари? photo_camera 12:26 Льодовий клуб у Вінниці передали «Дирекції парків». Що з нею буде? 12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up