Партнерство держави і бізнесу (Прес-служба Опозиційного блоку)

Партнерство держави і бізнесу (Прес-служба Опозиційного блоку)

Опозиційний блок переконаний, що відновлення старих та будівництво нових підприємств стане початком відродження української промисловості та створенням робочих місць. Будівництво нових будинків дасть робочі місця будівельникам і надію мільйонам людей на поліпшення житлових умов. 

Сьогодні нічого не робиться для підтримки вітчизняної промисловості, по всій країні закриваються підприємства, заводи та фабрики, люди втрачають роботу, а бюджет недоотримує податки. Така політика влади, яка закриває на все це очі, є неправильною і байдужою до своїх громадян.
 
«Наша політична сила має стратегію відновлення промисловості. Вона в себе включає стимулювання бізнесу для відновлення старих і будівництво нових підприємств. Домогтися цього можна за допомогою податкових пільг і стимулювання партнерства держави і бізнесу. У тому числі участі держави в будівництві підприємств», - висловлює свою думку депутат Вінницької обласної ради, член фракції Опозиційний блок Олександр Побережець.
 
Наша країна має всі шанси стати привабливою для інвестицій, але для цього вкрай необхідно встановити мир. Адже, ніхто не буде будувати підприємства і створювати робочі місця в країні, де йде війна. Тільки мир і стабільність повернуть в Україну інвестиції. 
 
Якщо будуть інвестиції – будуть будуватись нові підприємства, відповідно буде робота для будівельників і суміжних виробництв. При наявності нових підприємств – буде робота для міст, в яких їх збудують, будуть йти податки в бюджет і з’являться гроші для підвищення пенсій і соціальних виплат. 
 
Також, відновлення по-справжньому масового будівництва житла в Україні забезпечить роботою сотні тисяч людей і завантажить замовленнями суміжні підприємства, до того ж знизить ціни на самі квартири.
 
Нажаль, всі програми будівництва соціального житла, квартир для молодих сімей владою провалені. На 37% (з 38 до 24 млн. гривень) скорочені бюджетні витрати на часткову компенсацію відсоткової ставки за молодіжними іпотечними кредитами, на 13% (з 93,2 до 81,1 млн. гривень) – на здешевлення іпотечних кредитів для «черговиків».
 
Щоб житло стало доступним, необхідно ввести програму пільгових кредитів, коли частину виплат візьме на себе держава. Ця програма має бути доступною, щоб кожна сім’я мала можливість взяти пільговий кредит на квартиру. Але самої програми замало, потрібно, щоб зарплати і пенсії підвищилися на стільки, щоб люди не витрачали все на їжу та оплату комунальних послуг, а змогли з кожної зарплати відкласти гроші на серйозні покупки, в тому числі і на квартиру.
 
«Людям потрібна впевненість у майбутньому.  Відкладати кошти із своєї заробітної плати – це не фантастика. Так живе весь цивілізований світ. Українські громадяни заслужили право жити так, як живуть в нормальних країнах. Основне завдання політиків – забезпечити їм таке життя», - зазначає Олександр Олександрович.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 30 та 31 березня 15:19 Вінничанину загрожує штраф за засмічення берега річки Дьогтянець play_circle_filled 15:15 Porsche, Mercedes, Range Rover: як виглядають та скільки коштують найдорожчі автівки Вінниці photo_camera 14:24 У поліції показали уламки ворожого дрона, що вибухнув біля будинку на Вінниччині photo_camera Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 13:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up