Микола Скорик: Рабінович пішов на співпрацю з владою (Прес-служба Опозиційного блоку)

Микола Скорик: Рабінович пішов на співпрацю з владою (Прес-служба Опозиційного блоку)

Заява Вадима Рабіновича про вихід з Опозиційного блоку - результат його співпраці з владою. Мета влади - за всяку ціну зупинити нашу партію, що стала найпопулярнішою в Україні, заявив народний депутат від Опозиційного блоку Микола Скорик.

«Я оцінюю суєту Рабиновича - як пряму реакцію влади на опубліковані вчора рейтинги від Центру Разумкова. Влада зрозуміла, що Опозиційний блок на першому місці - це всерйоз і надовго, тому її мета - будь-якою ціною зупинити нашу партію. Влада працює проти опозиції методами попередників. А Рабінович, як відомо, давно шукав способи співпраці з владою і тепер, схоже, знайшов з нею спільну мову», - заявив Скорик.
 
Депутат додав, що Рабінович бреше, розповідаючи про свої мотиви. «Він посилається на якесь вчорашнє рішення партії «Центр». Але партія «Центр» - це диван, а вчорашні збори її партійців з регіонів вигадані. Взагалі Рабінович вчора був разом з Мураєвим за кордоном», - розповів він.
 
«Шкода, що Вадим виявився тією слабкою ланкою, яка не витримала впливу влади. Але його метушливість - це його проблема, а не Опозиційного блоку і вже тим більше не наших виборців. Нашу партію підтримує все більше українців, і це значить, що правильний наш шлях, а не тих, хто йде від нас», - резюмував Скорик.
 
За матеріалами сайту «Опозиційний блок» «Я оцінюю суєту Рабиновича - як пряму реакцію влади на опубліковані вчора рейтинги від Центру Разумкова. Влада зрозуміла, що Опозиційний блок на першому місці - це всерйоз і надовго, тому її мета - будь-якою ціною зупинити нашу партію. Влада працює проти опозиції методами попередників. А Рабінович, як відомо, давно шукав способи співпраці з владою і тепер, схоже, знайшов з нею спільну мову», - заявив Скорик. Депутат додав, що Рабінович бреше, розповідаючи про свої мотиви. «Він посилається на якесь вчорашнє рішення партії «Центр». Але партія «Центр» - це диван, а вчорашні збори її партійців з регіонів вигадані. Взагалі Рабінович вчора був разом з Мураєвим за кордоном», - розповів він. «Шкода, що Вадим виявився тією слабкою ланкою, яка не витримала впливу влади. Але його метушливість - це його проблема, а не Опозиційного блоку і вже тим більше не наших виборців. Нашу партію підтримує все більше українців, і це значить, що правильний наш шлях, а не тих, хто йде від нас», - резюмував Скорик. За матеріалами сайту «Опозиційний блок» http://opposition.org.ua/uk/news/mikola-skorik-rabinovich-pishov-na-spivpracyu-z- vladoyu.html/

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up