«Інтер» покаже новий серіал українського виробництва (Прес-служба "Інтер")

«Інтер» покаже новий серіал українського виробництва (Прес-служба "Інтер")

У неділю, 8 липня, о 18:00 телеканал «Інтер» покаже прем'єру 4-серійної детективної мелодрами «Фатальна пісня». Телеглядачів чекає заплутана кіноістория, героям якої належить розгадати таємницю забутої мелодії і зупинити низку загадкових вбивств. У головних ролях – Марія Буравльова, Жанна Еппле, Микита Салопін і Михайло Грицик. Режисер картини – Олександр Басаєв («Інша жінка», «Рідкісна група крові», «Будинок з сюрпризом»). Виробництво – «Компанія Майбутнє» (Україна).

Детективна мелодрама «Фатальна пісня» – це історія про талановиту дівчину-реставратора Леру Мілову, яка занадто гостро сприймає фальш, як в звучанні музичних інструментів, так і в особистому житті, тому відмовляється від майбутнього весілля. У місті, де вона живе, відбуваються загадкові вбивства жінок. Поруч із загиблими завжди знаходять уламки однієї і тієї ж музичної платівки, і саме Лера може розгадати, що за напівзабута мелодія на ній записана.

«В основу сценарію телесеріалу «Фатальна пісня» покладено реальну історію пісні «Похмура неділя», написану угорським композитором Рідше Шерешев, – розповідає Ольга Неверко, продюсер серіалу. – Ця композиція в 30-і роки минулого століття стала міжнародним хітом і увійшла в історію як пісня самогубців: прослухавши її, молоді жінки йшли з життя. В руках у кожної знаходили ноти, а все трагедії відбувалися виключно по неділях. Кримінальна лінія телесеріалу побудована на тому, що маніяк, знаючи історію «Похмурої неділі» у виконанні Петра Лещенко, здійснює ряд вбивств молодих жінок, зовні схожих на дружину, яка його кинула».

Відео дня

Головні ролі в картині виконали відомі актори: Марія Буравльова, Жанна Еппле, Микита Салопін і Михайло Грицик. На глядачів чекає багато сюрпризів. Наприклад, актриса Жанна Еппле («Євлампія Романова», «Бальзаківський вік, або Всі чоловіки сво ...») зіграла вчительку музики, якій необхідно підібрати мелодію до пісні «Похмура неділя». Спеціально для цієї ролі Еппле навчилася грати на фортепіано. Також актриса для створення образу творчої жінки змінила імідж і стала блондинкою.

Зйомки «Фатальної історії» проходили в Одесі в листопаді 2016 року, в сезон дощів і опалого листя. Гарну натуру знайшли на території Одеського ботанічного саду.

Крім того, знімальна група зіткнулася з ще однією трудністю – вразливістю акторів. Під час зйомок вони відмовлялися брати участь в сценах з вбивствами. Згідно акторським забобонам, якщо зіграти смерть на екрані або на сцені – подібне може повторитися і в житті. Тому «трупи» довелося зображати членам знімальної групи. Вони виявилися не боязкими, до того ж знали: щоб уникнути неприємних наслідків, потрібно всього лише домовитися з оператором, щоб після команди «Стоп! Знято!» він не вимикав камеру, адже якщо «померлий» подивиться в об'єктив, посміхнеться і покаже язика, з ним нічого поганого не станеться.

Чи вдасться головній героїні серіалу розгадати таємницю вбивств і зустріти свою справжню любов? Дивіться вже цієї неділі, 8 липня, о 18:00 на телеканалі «Інтер».

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) Від читача 18:58 смс для Анечки 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ 13:55 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:53 У Козятині нетверезий водій пропонував поліцейським 20 тисяч гривень 12:50 Вже можна записуватись на безоплатну комп’ютерну томографію в онкоцентр 12:23 Вінничанин дерев'яною палкою побив знайомого. Потерпілий в лікарні 11:26 На території Кунківської сільської ради виявили 10 стихійних сміттєзвалищ photo_camera 11:05 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 10:19 Без води та світла. Де у Вінниці 18 березня відключають послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up