Головну жіночу роль у фільмі про Фантомаса зіграла українка (Прес-служба "Інтер")

Головну жіночу роль у фільмі про Фантомаса зіграла українка (Прес-служба "Інтер")

Головну жіночу роль у фільмі про Фантомаса 50 років тому зіграла актриса українського походження. Батько Мілен Демонжо був вихідцем з Італії, а її мама Клавдія Трубнікова була родом з Харкова.

Три фільми про Фантомаса зробили всесвітньо відомим Луї де Фюнеса – улюбленого коміка кількох поколінь. Він зіграв ексцентричного комісара Жюва – чванливого, експресивного чоловічка з повною відсутністю почуття гумору.

За сценарієм і в житті під час зйомок фільму опонентом де Фюнеса був актор Жан Маре, який виконав роль Фантомаса і журналіста Фандора. Маре вважав, що комісар Жюв набагато яскравіший персонаж, ніж Фандор. Хоча гонорар Маре перевищував зарплату де Фюнеса майже в два рази.

Для зйомки фільму «Фантомас розбушувався» знімальна група вирушила до Італії і Англії. Це був перший випадок в історії французького кіно, коли на пародію виділили такі кошти.

Відео дня

Знамениту маску Фантомаса закріплювали на голові Жана Маре не менше двох годин. Мілен Демонжо, виконавиця головної жіночої ролі, згадувала, що зйомки в Італії стали для актора страшними тортурами. Стояла нестерпна спека, маска нагрівалася настільки, що буквально хрумтіла.

А під час зйомок фінальної сцени «Фантомас розбушувався» Луї де Фюнес, виконуючи трюк сам, випав з аероплана на кущі троянд. Тиждень великий комік провів в лікарні. І після цього виконувати трюки в фільмах про Фантомаса доручав дублерам.

Світовий прокат «Фантомаса» перевершив усі сподівання. Фільми про лиходія подивилися сотні мільйонів людей у ​​всьому світі. Тільки в Україні та інших сусідніх країнах в кіно на «Фантомаса» прийшли 120 млн. глядачів.

У неділю 10 червня глядачі «Інтера» зможуть подивитися два фільми про Фантомаса з неперевершеним Луї де Фюнесом. У неділю, 10 червня, о 12:10 в ефірі телеканалу «Інтер» – «Фантомас розбушувався». А о 14:10 – «Фантомас проти Cкотланд-Ярду».

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:20 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 13:03 У Вінниці випав помаранчевий дощ. Знову піски Сахари? 12:26 Льодовий клуб у Вінниці передали «Дирекції парків». Що з нею буде? 12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 08:00 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up