Як ви оцінюєте два роки президентства Петра Порошенка?

Як ви оцінюєте два роки президентства Петра Порошенка?

Журналісти RIA звернулись до експертів з єдиним питанням для всіх:  Як ви оцінюєте два роки президентства Петра Порошенка? Ось що вони відповіли на нього  

Тетяна Соляр (33), адвокат:

- Фактично, до сьогоднішнього дня усі сили керівництва держави були направлені, в основному, на антитерористичну операцію. Однак, хотілось би, щоб ці зусилля розподілялись також і на соціальну та економічну сфери життя.

 

Олександр Білошкурський (40), адвокат:

- Хотілося б кращого, справжніх реформ та результатів. Від нього всі чекали змін у всіх кабінетах влади, боротьби з корупцією, справжню люстрацію. Війна війною, але президент як був людиною бізнесу, так і залишився.

 

Світлана Побережець (48), голова Вінницької правозахисної групи:

- Україна має глибоку економічну, політичну та парламентську кризу. Страждає система правосуддя. Права людини не поважають. Майже всі зміни зводяться до лобіювання інтересів олігархів. Професійні депутати або у меншості, або їм не дають працювати.

 

Світлана Дубіна (51), правозахисниця:

- У мене були інші очікування, хоча я і розуміла, що кардинальних змін бути не може. Люди, які мають великий вантаж минулої політичної діяльності, не зможуть скинути тягар досвіду, який  у них вже є. Був момент сподівання на диво, але недовго.


 

Ігор Шевченко (43),  патентний повірений України:

- Усі хотіли "жити по-новому", а вийшло аж занадто непросто... Україна зараз стоїть перед двома максимальними ризиками: втраті людського потенціалу та земельного ресурсу. І ці ризики не були ще настільки актуальні за всі часи незалежності.

 

 

Анатолій Варчук (54), адвокат:

- За ці два роки ми збідніли разів у десять. Тільки по газу посудіть: був 7, став 68. Світло подорожчало, долар, а зарплати, які були, такі і є. Роботу Порошенка оціню негативно. Бажаю дострокових президентський виборів.


 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Анонім

    що тут скажеш...одні мінуси, за свої слова не відповідає. Нічого важливого не зробив! Тільки назви вулиць змінив

    Анонім reply Анонім

    Ну ведь с новыми названиями даже дышиться легче!
  • Євген Шемет

    Это лучший президент за всю историю Украины.

    Анонім reply Євген Шемет

    Лучший был Ющ, а этот самый лучший. )
  • Anonymous

    "Капитал Порошенко за 2 года увеличился в 10 раз".

    "З урахуванням загиблих ДУК ПС – 2683 особи" - 2 роки війни.

    115 місце за рівнем ВВП на 1людину.

    105 місце політичні переслідування

    15 за місце рівень смертності

    "На квіти Петру Порошенко витратили з бюджету майже 2 млн гривень"



    президент України користується час від часу двома літаками – А-319 і АН-148. За словами співрозмовника, Airbus-319 коштує з заводу близько 70-80 млн доларів (витрата палива 2,3 тонни на годину), а Ан-148 - близько 30 млн доларів (витрата палива 1,6 тонни на годину).

    Яку вартість має будинок Порошенко



    Вартість маєтку  Петра П оцінюється приблизно у $17 млн. Якщо брати в розрахунок, що 1 кв. м землі в цьому VIP-селищі коштує приблизно $15 тис., то вартість однієї тільки землі становить $7,5 млн. Плюс ціна будівель тягне на $10 млн.

    Невже цієї інформації недостатньо щоб зрозуміти вислів "жити по новому".

    Так але це лише 2 роки при владі, я думаю що  своїми досягненнями нас Петро Олесійович ще здивує.

    Коментарі у автора це  адвокати та правозахисники, вони дуже стримані і не у повній мірі висвітлюють досягнення президента. Пенсіонери, лікарі, учбовий персонал, малий бізнес дав би більш глибоку оцінку роботі Петра Олексійовича.



    "Бажаю дострокових президентський виборів"-  та що ви, хто тепер відтягне цю команду від корита?  Скоро будем коронувати Петра.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up