Третина вінничан задоволені роботою Гройсмана. Але президентом бачать Тимошенко

Третина вінничан задоволені роботою Гройсмана. Але президентом бачать Тимошенко
  • Соціологічна група «Рейтинг» робить проект «Портрет регіонів».
  • Фахівці опитують українців, щоб дізнатися про політичні настрої, економічні можливості та соціальні потреби.
  • Такий «портрет» має і Вінницька область. Зокрема фахівці дізналися про те, кого бачать президентом України вінничани та які мають очікування

Група «Рейтинг» з 16 листопада по 2 грудня провела опитування мешканців нашої області. Фахівці опитали 1600 людей різного віку. Похибка становить не більше 2,4%. Результати є за цим посиланням.

Ми взяли частину дослідження, в якому вінничани кажуть про свої електоральні вподобання.

Так, лідером президентського рейтингу є Юлія Тимошенко, яку готові підтримати 23,8% тих, хто визначився і буде брати участь у виборах. За Петра Порошенка готові проголосувати 18,5%, за Анатолія Гриценка – 11,4%, Володимира Зеленського – 9,5%, Святослава Вакарчука – 7,2%, Олега Ляшка – 6,9%, Ю.Бойка – 5,8%. Водночас, кожен четвертий мешканець області не визначився з вибором кандидата.

Відео дня

Попри «друге» місце на виборах Петро Порошенко очолює антирейтинг. За нього не проголосували б у жодному випадку  43,4% опитаних.

Після президентських виборів 36% опитаних очікують, що ситуація в Україні покращиться. Трохи менше людей (34%) вважають, що нічого не зміниться. І тільки 10% вважають, що після виборів стане тільки гірше. Частіше інших позитивних змін очікують прихильники Тимошенко, Порошенка та Бойка.

Діяльність центральної влади мешканці області оцінюють по різному: роботою прем’єра Гройсмана задоволені 30% (не задоволені — 64%), найбільше позитивних оцінок його роботи висловлюють мешканці Вінниці.

Діяльність Порошенка позитивно оцінили 15% (78% не задоволені), а роботою Верховної Ради задоволені лише 4% (80% не задоволені).

Рівень задоволеності місцевими головами вищий, аніж обласною владою: роботою ОДА задоволені 23% (менше на 4% ніж минулого року), а роботою місцевих голів задоволені 45%. Краще діяльність місцевої влади оцінюють жителі Вінниці.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (49)
  • Олексій

    Маніпуляція думкою, інформаційне сміття, яке не несе корисної інформації. Ось моя думка про "рейтинги".
  • wonderful planet

    проплачені рейтинги ! я не знаю жодної людини хто буде за неї голосувати ! Пенсіонери деякі можуть, їм навішала лапши про газ ! Як у нас все купляється....вона зі своїми ботами в інтернеті вже всіх дістала ! Зечка !
  • Паша

    Ми вже бачили як Юля керувала.
  • Kazimir

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up