Результат опитування:: Головним корупціонером країни є Порошенко

Результат опитування:: Головним корупціонером країни є Порошенко

Президент України Петро Порошенко зайняв перше місце рейтингу від журналу  «Новое время» головних корупціонерів країни. Даний рейтинг складався за результатами соціологічного опитування.

 

Соціологічна компанія GFK провівши соціальне опитування, яке замовив журнал, назвала хто на думку українців є найбільший корупціонер країни.

Перше місце в даному опитуванні зайняв президент Петро Порошенко (37%).  

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман також увійшов до даного рейтингу. Він опинився на 5 місці разом з Юлією Тимошенко.

Відео дня

Хто ще потрапив до списку дивіться у інфографіці:

У статті не вказане вибірка опитування.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    Авторе, такого не може бути. Петро, Арсеній, Вова - це порядні  чесні люди, ну як ми з Вами на виборах могли так помилитись. Ми обрали тих людей які є нашим відображенням. Це Янукович був шахрай а НАША влада це зразок порядності та турботи про своїх виборців. БПП, та колеги з блоку Арсенія - ці люди виходять з відпусток для голосування а які закони створюють.  Ви тільки на пенсійну реформу гляньте.  Вам не буде соромно у 70років у транспорті казати пенсійне, Ви гордо будете доставати останні 3 грн і віддавати ТТУ.

    Та що я знову наклепом займаюсь , ні у нас за мільйони введеть електроний  проїзд і гроші з вашого рахунку будуть зразу попадати у бюджет. Вам не потрібно хвилюватись за Ваші кошти буде паркан, стіна Арсенія та нові СПРАВЕДЛИВІ тарифи Гройсмана. Ну як таких людей можна звинуватити у корупціїї.  Це ТУРБОТА ,це не корупція.  Нова поліція  , нові штрафи, АТО, а бажання студентам  Петра Олексійовича рік АТО після ВУЗу, це не гнити в окопах  -- це відпочинок після ВУЗу, це те за що стояв майдан. Ці люди не можуть бути корупціонерами, можете у пана Луценко спитати, або пана Авакова,  Вони провели реформи і у прокуратурі та поліції залишились патріоти а корупціонери то Янукович та Азаров.
  • Усатий В'ячеслав

    Величина вибірки 112 голосів.

    Засуньте це "соціологічне опитування" в одне місце тому, хто його "проводив".

    Anonymous reply Усатий В'ячеслав

    Шановний, Ви важаете когось зі списку недооціненим? Згоден Янукович явно переоцінений, і пана Авакова шкода, до Арсенія ще стільки працювати а говорять одна команда, Але  пан Арсен ще у  команді-уряда є куди рости, місце у списку  лише на рюкзаках, та роботі Чоботаря. А робота у команді губернатор Харьківської обл.  явно неоцінена прокуратурою. Самі вибираємо , а потім комусь розповідаємо що це корупціонери. Обманюємо себе самі. Це самі порядні люди. А народ просто заздрить.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up