Регіонали розпочали з чистки кадрів

Регіонали розпочали з чистки кадрів
В один момент керівника міського штабу Партії регіонів, всіх його заступників звільнили. Припинили повноваження і районних у місті організацій. У керівництві партії кажуть, що це через погані результати на виборах.

Під мітлу чисток персонального складу потрапила Вінницька міська організація Партії регіонів.
У минулий четвер, 11 лютого, обласна координаційна рада Партії регіонів України звільнила з посади керівника міського осередку партії Олександра Кравця та усіх його заступників. Крім того, припинено повноваження керівників усіх районних у місті організацій.
- Крім керівника вінницького штабу Олександра Кравця, він же до цих пір був і головою міської організації, звільнили і всіх керівників районних організацій нашої партії, що входять в міський осередок. Це понад 16 осіб, - розповів заступник голови осередку Петро Гордійчук.
За словами Петра Гордійчука, приміщення штабу і міської організації ПР на вулиці Визволення прийшли опечатувати люди з найманої служби охорони.

- Вони намагалися забрати документи, мокрі печатки. Ми не дозволили цього робити. Нам на руки не дали навіть постанови. Проте офіс все ж таки опечатали, поставили під охорону. Так він і простояв до понеділка, - розповів Петро Гордійчук.
За інформацією Петра Гордійчука, від переживань у Олександра Кравця піднявся тиск. І він кілька днів знаходився у лікарні.

- Згідно з діючим статутом Партії регіонів, пункт 545, обласна політрада партії прийняла рішення тимчасово припинити повноваження усіх міських організацій, - повідомив голова обласної організації Партії регіонів Віктор Антемюк. - Це  пов'язано з тим, що Олександр Кравець отримав посаду в команді мера. Ми не проти цього, але коли ми дізналися про справжню ситуацію, яка є на даний час в організації, то вирішили припинити обов’язки міського керівництва. Голова міського осередку - посада виборна. І тому він має реагувати на думки і погляди простих членів партії. Це останнім часом не робилися. До нас дійшла інформація, що навіть у списки до міськради готуються внести незрозумілі кандидатури, наближені до міського керівництва. Ми підтримуємо дії мера у його кращих починаннях, але нікому не дозволимо впливати на партію з боку.
Звільнення керівників міської і районних організацій Віктор Антемюк аргументує низьким рейтингом голосування на останніх виборах за кандидата в президенти Віктора Януковича.
- У Вінниці був один з найнижчих відсотків під час голосування. Тому ми й вирішили перевірити, як так сталося. Крім того, до керівництва міської організації були й інші претензії. Якщо у списку керівників первинних організацій є люди, що померли, то це говорить про низький рівень міського керівника, - впевнений Віктор Антемюк.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (14)
  • Anonymous

    ...в харошую Таётку сейфик грузят... пущай потерпят теперь и имущие как терпели неимущие....
  • Anonymous

    Так вам и надо! Из-за вас продажных весь народ будет в ж...пе,наду соображать с кем связываться,захотели денег вот вам и результат
  • Anonymous

    я знаю - ПР будет, когда такие люди... Як - по виборах, так - і по партії.

    Anonymous reply Anonymous

    ГПУ в 2008 году тайно сняла с Лазаренко взятки Тимошенко Дело о 86 миллионах долларов уже закрыто. Юлия Тимошенко и Павел Лазаренко, 1997 год. Фото из архива «Сегодня» Генпрокуратура тайно от общественности еще в 2008 году закрыла уголовное дело против Павла Лазаренко за получение взяток от супругов Тимошенко. Об этом заявил на пресс-конференции экс-заместитель генпрокурора Николай Обиход, который был куратором дела Юлии Тимошенко. "Как стало известно, еще 12 марта 2008 года Генпрокуратура закрыла уголовное дело в отношении Лазаренко в части получения взяток от супругов Тимошенко. Это решение было скрыто от общественности, которая до сих пор о нем не знала", - сказал Обиход. Он напомнил, что украинской Генпрокуратурой Лазаренко был привлечен к ответственности за получение взяток от Юлии и Александра Тимошенко в размере 86 миллионов долларов. Закрытие дела о получении Лазаренко взяток от супружеской пары Тимошенко позволило адвокатам экс-премьера утверждать в американских судах, что правительство Украины не имеет претензий к Лазаренко, кроме 15 миллионов долларов. Обиход отметил, что эти 15 миллионов долларов были получены на счета Лазаренко не от супругов Тимошенко, а от других фигурантов дела. При этом Обиход рассказал, что генпрокурор Александр Медведько лично подписал письмо на имя адвоката Лазаренко Марины Долгополой о закрытии дела против Лазаренко в части взятки от супругов Тимошенко. "Это письмо американские адвокаты Лазаренко используют как доказательство того, что Украина не может претендовать на средства, арестованные в США на счетах Лазаренко", - заявил бывший заместитель генпрокурора. "Почему сам Медведько подписал это письмо, придав тем самым особый вес отказу Украины от этих средств, - это вопрос без ответа", - сказал Обиход. По его словам, в Украине остается открытым дело в отношении Лазаренко, однако в нем больше не фигурируют эпизоды о получении взяток от супругов Тимошенко. Как известно, уголовное дело в отношении Юлии Тимошенко относительно дачи взятки Лазаренко было закрыто сразу после "оранжевой революции" в январе 2005 года тогдашним генпрокурором Святославом Пискуном.
  • Anonymous

    А в Юлькиних штабах працювали одні патріоти?! Ой! Не смішіть, теж копійки заробляли, щоб хоч якось протриматись

    Anonymous reply Anonymous

    Концерт окончен ! Спасибо за внимание !
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up