Партія "Слуга народу" виклала списки мажоритарників по Вінниччині

Партія "Слуга народу" виклала списки мажоритарників по Вінниччині

Сьогодні, 21 червня 2019 року, партія "Слуга народу" опублікувала списки мажоритарників, які йдуть на позачергові вибори до Верховної Ради.

Прізвища кандидатів у народні депутати від президентської політ сили в одномандатних округах Вінницької області:

  • Округ № 11 - Пашковський Максим Ігорович

Вінничанин, закінчив юридичний факультет Національного університету "Києво-Могилянська академія". Підприємець і засновник соціального проекту «Юридична клініка" Швидка юридична допомога ".

  • Округ № 12 - Драбівський Анатолій Григорович

Вінничанин, закінчив Київський торгово-економічний інститут за спеціальністю "Економіка торгівлі". Ректор Вінницького кооперативного інституту і віце-президент Вінницької обласної федерації важкої атлетики.

Відео дня
  • Округ № 13 - Максименко Юрій Володимирович

Вінничанин, закінчив Національний аграрний університет за спеціальністю "Вчений-агроном" і Вінницький торговельно-економічний інститут КНТЕУ за спеціальністю "Специфічні категорії / адміністративний менеджмент". Голова громадського об'єднання "СХІД-ЗАХІД".

  • Округ № 14 - Борзова Ірина Наумівна

Вінничанка, закінчила Вінницький державний аграрний університет за спеціальністю "Менеджер-економіст». Підприємець, глава і засновниця Благодійного фонду та ГО "Всеукраїнське об'єднання Розвиток".

  • Округ № 15 - Пращук Віталій Юрійович

Вінничанин, закінчив Харківський економіко-правовий університет за спеціальністю "Правознавство" та Національну академію державного управління при Президентові України за спеціальністю "Державне управління". Учасник бойових дій на території Донецької та Луганської областей.

  • Округ № 16 - Томляк Таїса Сергіївна

Вінничанка, закінчила Вінницький технологічно-промисловий коледж і Київський університет права Національної академії наук України за спеціальністю "Правознавство". Адвокат і бере активну участь в діяльності Громадської організації "Рух дієвих демократів".

  • Округ № 17 - Коваль Олександр Леонідович

Вінничанин, закінчив Вінницький державний технічний університет за фахом "Інженер-механік". Має великий досвід менеджменту. Був довіреною особою кандидата в Президенти України Володимира Зеленського на виборах в 2019 році.

  • Округ № 18 - Довгань Павло Олегович

Вінничанин, закінчив Вінницький національний аграрний університет за спеціальностями "Облік і оподаткування" і "Менеджер підприємств, установ, організацій та їх підрозділів". Заступник директора з науково-дослідної роботи в науково-дослідному господарстві "Агрономічне". Голова комітету з соціальних питань Студентської ради Вінницької області.

Варто зазначити, виборчих систем існує дуже багато. Кожна країна має свої особливості того, як вони вибирають владу. Але взагалі всіх можна об'єднати в дві великі групи - мажоритарні і пропорційні:

Читайте також:

На Вінниччині політики організовують безкоштовні медобстеження. Чи це законно?

Вінничанина Борзова призначили тимчасовим керівником Державного управління справами

Як ви оцінюєте 10 днів президентства Зеленського? (ОПИТУВАННЯ)

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (17)
  • Ольга

    Борзова прекратите общение с заведующей, которая оббирает детей в садике!
  • Юлия Левицкая

    Всі балотуються як слуги народу,а служать чомусь тільки оліхархам  ,ну і собі звичайно.Але чого не скажеш ,щоб дорватись до корита.
  • Eleonora Pechenyuk

    А Наумовна взагалі людина Пороха.

    Natalka Melnyk reply Eleonora Pechenyuk

    і кримські вояки та донбаські мусори колись були людьми України,,,
  • Иван

    Хто дав бабла той і попав в раду))))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня постраждали всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток? 17:30 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 17:21 До 14-ти років ув'язнення засудили «прокурора» з окупованої Луганщини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up