ЗМІ: Голова ОДА Валерій Коровій написав заяву про складання повноважень

ЗМІ: Голова ОДА Валерій Коровій написав заяву про складання повноважень

Голова Вінницької обласної державної адміністрації Валерій Коровій написав заяву про складання повноважень перед новообраним Президентом України, повідомили вінницькому виданню.  Але офіційно про це не повідомляють.

– Жодної сенсації… Бо в день інавгурації нового Президента всі голови обласних державних адміністрацій написали відповідні заяви. І він працюватиме в статусі в.о. – виконуючого обов’язки до представлення нового керівника облдержадміністрації. Я і решта заступників Коровія заяв не писали, бо це не передбачено законом, — зазначив перший заступник голова Вінницької ОДА Андрій Гижко, пише 33kanal.

На сайті ОДА ніякої інформації про заяву Коровія немає. 

  • У Законі України «Про місцеві державні адміністрації» вказано, що у разі обрання нового Президента України голови місцевих державних адміністрацій продовжують здійснювати свої повноваження до призначення в установленому порядку нових голів місцевих державних адміністрацій.

Біографічна довідка

Відео дня

  • Народився 10 листопада 1964 року в смт. Тростянець Вінницької області.
  • Освіта - вища, у 1989 році закінчив Українську сільськогосподарську академію, у 2005 році - Національну академію державного управління при Президентові України, за фахом економіст-організатор, магістр державного управління.
  • Кандидат економічних наук.
  • Має почесне звання «Заслужений економіст України» (2009), нагороджений Почесною грамотою Кабінету Міністрів України (2009), орденом «За заслуги» III ступеня (2010), подякою Прем'єр-міністра України (2015).
  • З 2015 року очолював Вінницьку обласну державну адміністрацію.
  • Одружений, має двох синів.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (69)
  • Наталья

    Паном коровієм за роки його правління не закуплено жодного приміського поїзда. Натомість згоріло вже три і їм з великим трудом знайшли заміну

    Вінничанин reply Наталья

    А ще він за роки його правління не закупив Вам піпіфаксу. Жодного рулона. Це в часи коли Ви так в ньому нуждаєтесь. Натомість...
  • Yury Lytko

    Наконец то!!!
  • Олена Прокоф'єва

    В Коломойського ще багато адвокатів і іншої ригівської швалі.Когось та поставлять.Он Кармаліта пішов у Зекоманду, можна його в мери наприклад.

    Vira Varvarska reply Олена Прокоф'єва

    Руслана Сацюк Як згадаю...
    Одна картошка “в мундірє” цілий рік

    Руслана Сацюк reply Олена Прокоф'єва

    І з голоду ще не пухнуть  люди як в 90.

    Олена Прокоф'єва reply Олена Прокоф'єва

    Руслана Сацюк скоро буде небезпечно казати, що ти українець...на жаль.

    Руслана Сацюк reply Олена Прокоф'єва

    Олена Прокоф'єва Ми жили в 90 з ними як вони людей з зарплатами кидали.А я вдячна екс владі тому що не соромно сказати що ти Українець.

    Сепар Торонтуй reply Руслана Сацюк

    Единственная гордость зомбака.

    Вінничанин reply Сепар Торонтуй

    А ты чем гордишся, кроме того, что ты русский?

    Олена Прокоф'єва reply Олена Прокоф'єва

    Руслана Сацюк 5 років реформ, досягнень, поваги на міжнародній арені-коту під хвіст.Настала ера бандюків і рєшал.

    Руслана Сацюк reply Олена Прокоф'єва

    І будуть такі що проголосують,як за Продіуса.Просто жахи Вінницьких бандюків полюбляють в ригах.
  • Громадянин

    Валерій Коровій чудовий керівник. Доречі завдяки його командній роботі Вінницька область займає перше місце після  Київської за темпами соціально-економічного розвитку! Думаю це неабиякий показник роботи в наш не легкий для України час!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:04 У Вінниці засніжило: містян просять пересісти на громадський транспорт photo_camera 09:57 Вінницька громада проводжає у вічність Захисника Михайла Шастуна photo_camera 09:27 На хабарі у 300 000 гривень попався директор енергопідприємства play_circle_filled photo_camera 09:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) Від читача 10:22 Закреслюють кандидатуру Путіна": у чаті "виборчкому" Керчі звітують про масове псування бюлетенів. Фото 09:08 У трьох районах області знайшли уламки «шахедів». Один був у нездетонованому стані photo_camera 08:40 Робота у Вінниці: 94 свіжих вакансій від вінницьких компаній 08:37 Сьогодні вітаємо Дарію та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 19 березня 21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up