Завтра на Вінниччині оголосили штормове попередження. Перший рівень

Завтра на Вінниччині оголосили штормове попередження. Перший рівень

Синоптики попереджують на більшій частині України грози та шквали. Вінниччину не омине.

У четвер, 8 серпня 2019 року, в західних, центральних, південних та північних областях грози, окремі шквали 15-20 м/с. У гідрометеоцентрі оголосили штормове попередження, І рівень небезпечності, жовтий.

Варто додати, у найближчі дні в Україну прийде потепління, повідомила синоптик Наталія Діденко на своїй сторінці в Facebook.

Відео дня

Згідно з її прогнозом, 8 серпня, в четвер, в більшості регіонів України повітря прогріється вже до 30 градусів. Циклон практично покине країну, і тільки на заході і на півночі України очікуються короткочасні дощі.

«Короткочасні дощі з грозами 7 серпня локально будуть "ганяти" на захід і північ. У центральних областях, на півдні та сході буде сухо і сонячно. Вітер подме з південного заходу, передбачається помірним, хіба що в західних областях буде сильніше», - повідомила синоптик. 

Нагадаємо, у середині серпня в більшості областей України утримається тепла, а місцями і спекотна погода. Але ближче до кінця місяця в окремих регіонах прогнозуються нічні заморозки.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Грицько Штахета

    Цікаво, а Дима Бузин зараз сухий чи мокрий? Чи вдома сидить, на вулицю не лізе, бо там дощ? )))
  • Dmitry Spartan

    Ну справедливости ради, гроза была)
  • Николай Симчук

    До спека чи дощ??? Бо я щось не зрозумію(
  • Дима Бузин

    В вікна дивіться
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up