Все буде за календарними нормами: синоптики дали прогноз на листопад

Все буде за календарними нормами: синоптики дали прогноз на листопад
  • Співробітники Гідрометцентру України заявили про те, що у листопаді погодні умови в країні будуть близькі до кліматичної норми.

Синоптики розповіли, що наступного місяця кількість опадів та температура повітря будуть відповідати кліматичній нормі, яку вираховують відповідно до середніх багаторічних значень.

— Середня місячна температура передбачається 1-7° тепла, що близько до норми, — пояснили в Гідрометцентрі.

Крім того, синоптики зазначили, що найтепліша погода в листопаді очікується у південних областях, де середня температура становитиме від 5 до 9 градусів вище за нуль. При цьому по всій країні середня температура повітря складатиме від 0 до 4 градусів зі знаком плюс.

Відео дня

Синоптики нагадують, що згідно зі спостереженнями за довгі роки, найнижча температура у південних областях може становити до 13 градусів морозу, у гірських районах стовпчик термометра може опуститися до мінус 31 градуса. При цьому на сході та півночі України іноді в листопаді може бути і до - 24°.

Нагадаємо, раніше у Гідрометцентрі повідомили, що у другій половині цього тижня в Україні очікується потепління. Практично ідеальні погодні умови встановляться вже у п'ятницю, 29 жовтня.

А ось яку погоду прогнозують у Вінниці:

 

Читайте також:

Важливе за 24 жовтня на 20minut.ua. Найцікавіші новини, які ви могли пропустити 

Штам Дельта атакує. На Вінниччині карантин контролюватимуть поліцейські рейди

Як Церква ставиться до донорства органів? Запитали у вінницьких священиків різних конфесій

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • vik n

    раньше  до мене  воприс був  один  чого  не  женат и  що я соби  думаю.чому не плодюсь як кролык.питали и ржали  ти кто  по  2-3 раза розводились  понарожали по
    1-2  польского  заробитчанина.зараз  ходят с опухшою  мирдою вид  пьянок . и  про  женитьбу  и чути не  хтят.а счас  воприсс  один- сколько платиш  за квартиру. чого  без субсидии.и  що я соби  думаю  так  от я вам  отвичаю  вы про себе  селюки и конвеер дешевои рабсили  до польщы  переживайте .субсидии вам  уже  вризают.вас жде бантустан и  гетто диктатура . и пропуск с  однои  области  до  другои.

    Ols Kat reply vik n

    Все друзья хотят меня женить, потому что люди не выносят, когда кому-нибудь хорошо (c)

    vik n reply Ols Kat

    100%

keyboard_arrow_up