«В Україну прискаче нарешті циклон». Яку погоду прогнозують у середу?

«В Україну прискаче нарешті циклон». Яку погоду прогнозують у середу?
  • Синоптик Наталка Діденко виклала свіжий прогноз погоди на завтра, 13 жовтня. Що чекати вінничанам, читайте далі.

«У середу, завтра, в Україну прискаче нарешті циклон, не дуже чемно давши копняка старенькому антициклону, який підібгавши хвоста, піде собі на північний схід», — пише Наталка Діденко на фб.

Циклон прийде з південного заходу. За прогнозами синоптика, він принесе пристойні дощі на Черкащину, Полтавщину, Кропивницький з районами, Миколаївщину, Херсонщину, частину Дніпропетровщини, Крим.

— Також волога погода переважатиме завтра в прикарпатських областях (у Карпатах — із снігом), ймовірні періодичні дощі в Одеській області, — зазначає Діденко. — 13-го жовтня на Житомирщині, Київщині, Чернігівщині, Вінниччині — більша ймовірність щільних хмар, аніж якихось дощів.

Відео дня

На зображенні може бути: карта

Якою ж буде температура повітря? У більшості областей, за словами пані Наталки, переважатиме холодна погода, максимально +8+12 градусів. А ось у східних областях та на Запоріжжі середа передбачається найтеплішою в Україні, до +13+18 градусів.

— Бо саме ця частина України опиниться у теплому секторі циклону. Істотні опади тут — навряд, проте очікується сильний вітер, — попереджає синоптик.

Таку погоду прогнозують у Вінниці:

 

Читайте також:

Сьогодні в багатоповерхівках включають опалення. А у вас вже тепло?

Як Церква ставиться до донорства органів? Запитали у вінницьких священиків різних конфесій

На Вінниччину доставили інноваційні ліки прямої дії на коронавірус. Як розподілять?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up