У Вінниці за кілька годин випала місячна норма опадів

У Вінниці за кілька годин випала місячна норма опадів

Ввечері, 6 травня, у Вінниці розпочалась злива. У результаті якої за кілька годин у місті випала місячна норма опадів, малі річки вийшли з берегів, а Південний Буг піднявся до максимальної позначки. На вечір 7 травня знову прогнозують таку ж погоду.

З вечора та цілу ніч у місті працювало чотири бригади КП «Шляхове управління». Вони розчищали зливоприймальні колодязі, в які негода позносила гілля, каміння, автомобільні номерні знаки та сміття.

— Такої зливи із такою надмірною кількістю опадів я не пам’ятаю в своєму житті. Вона розпочалась орієнтовно о 20-ій годині й тривала у два етапи. Ми одразу виїхали на вулиці міста для діагностики ситуації. Як тільки стихла перша злива, наші чотири бригади поїхали по всьому місту прочищати зливоприймальні колодязі. Найбільші проблеми були на двох ділянках. Перша – по вулиці Чорновола, де в зливовій каналізації наші працівники виявили 12 номерних знаків та захист для автомобіля. Але після того, як бригада прочистила мережу, вся вода пішла. Друга проблемна ділянка була на частині вулиці Князів Коріатовичів. Це якраз те місце, де на минулому тижні наші працівники не змогли перевірити стан зливової каналізації, бо забудовник не допустив нашу бригаду до оглядового колодязя. В результаті вчора там виникла проблем, – розповідає начальник КП «Шляхове управління» Володимир Чорновол.

Відео дня

Варто відзначити, що ввечері 7 травня знову очікується сильна гроза. Також прогнозують сильні пориви вітру. Вінничан просять утриматись від пересування містом без нагальної потреби.

— З вечора вчорашнього дня і до ранку випало 34 мм опадів - це місячна норма. До нас прийшов циклон із Заходу і найближчими днями також прогнозуються дощі. Сьогодні, 7 травня знову очікуються грози, град, пориви вітру 15-20 м/с, – розповів начальник Вінницького обласного центру з гідрометеорології Юрій Власов.

Читайте також:

«Плавали» та губили номери: вечірня злива у Вінниці (ОНОВЛЕНО)

Наслідки негоди: 12 сіл без світла, підтоплені будинки та дерева, які впали на авто

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • ульяна

    Смотрите кислород  О2 , он имеет заряд ++ , он бесцветен или голубого цвета, притягивается к земле, а озон О3 ( озон от слова пахнуть в грозу) имеет заряд --- и отталкивается высоко от магнитного поля  от земли, цвет как вы видете тёмно синий до фиолетового ( намагниченый) Красиво правда ? Кислород крутится в одну сторону, а озон в другую и происходит как-бы конденсатор, кто и есть информационное поле земли Ч чтобы все знать нужно подключиться на определённую частоту Сильно намагниченые пластинки о2 и о3 сиреневого цвета и пробои ( вихри то там то здесь сиреневые с молниями) ( заметьте цвет молний серебряный, и небется огнём, а тёплый, божественный ) Так вот я сижу и думаю а О5 интересно ещё больше ----+ заряд и отталкивание от магнитного поля земли , может воманы летательные в Индии
  • Мирослава Ляшенко

    На жд ще хуже
  • Сергей Шевчук

    В Жмеринці таке саме і зараз
  • Светлана Тимошенко

    Змилуйся, Господи.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 30 та 31 березня 15:19 Вінничанину загрожує штраф за засмічення берега річки Дьогтянець play_circle_filled 15:15 Porsche, Mercedes, Range Rover: як виглядають та скільки коштують найдорожчі автівки Вінниці photo_camera 14:24 У поліції показали уламки ворожого дрона, що вибухнув біля будинку на Вінниччині photo_camera Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 13:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up