Синоптики розповіли, як почнеться Новий рік в Україні. Прогноз на тиждень

Синоптики розповіли, як почнеться Новий рік в Україні. Прогноз на тиждень

На календарі 30 грудня. До Нового року трохи більше доби. У передноворічній метушні не забудьте подивитися прогноз погоди.

У понеділок, 31 грудня сніг буде йти всюди, крім Сумської, Полтавської, Харківської та Дніпропетровської областей. Стовпчик термометра вдень залишиться на рівні показників:

в західних областях вдень від 0 до +3 градусів, 

в центрі від -3 до -1 градуса,

Відео дня

на півночі і на сході від -7 до -5 градусів, 

 в південній частині країни від 0 до +4 градусів.

Як повідомляє синоптик Наталка Діденко, у новорічну ніч сніг та мокрий сніг у поєднанні із сильним вітром пройдуть на заході, півночі, місцями в центральних областях України. На півдні України переважатиме мряка, невеликий дощ, місцями можливий мокрий сніг. У східних областях суттєві опади в нічні години 1 січня малоймовірні.

— Температура повітря в Україні становитиме вночі 1 січня 2-8 градусів морозу, на півдні – 0-3 градуси тепла. І не забувайте про ожеледицю на дорогах, — зазначає вона.

У вівторок, 1 січня сніг очікується лише в західних і центральних областях. Температура повітря вдень на заході складе від -1 до +2 градуса, на півночі від -6 до -2 градуса, в центральних областях від -5 до -3, у східних - від -7 до -4, і на півдні від -1 до +4 градусів.

У середу, 2 січня в Україну приходить чергове невелике потепління - на заході вдень від +1 до +3 градусів, у північних областях від -2 до +1, в центральних від -3 до +1, в східних областях від -3 до -1 градуса, і на півдні від -1 до +4 градусів. По всій країні сніг з дощем.

У четвер, 3 січня,  в Україні буде йти сніг. Що стосується температури повітря, то в в середньому вдень прогнозують від -4 до -2 градусів, лише в східних областях від -1 до +1.

 

А ось яку погоду прогнозують у Вінниці:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:27 У «Пироговці» за добу провели три трансплантації нирок та операцію на серці photo_camera 16:21 Суїцидальні думки у дітей: як їх розпізнати та обговорити з дитиною 15:56 Головнокомандувач ЗСУ особисто вручив орден військовому з Вінниці photo_camera 15:15 Отримав поранення під Ізюмом та в Бахмуті. Історія бійця з позивним «Лєба» photo_camera Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up