Синоптик прогнозує зимове бабине літо в Україні

Синоптик прогнозує зимове бабине літо в Україні
  • Погода в Україні принесе в останні дні листопада незначне похолодання, проте обіцяє нові аномалії грудні та порадує нетиповим для цього періоду теплом, так званим зимовим бабиним літом.

Такий прогноз дав народний синоптик Володимир Деркач, передають «Факти».

За його словами, наприкінці останнього місяця осені очікується зниження температури, але похолоднішає не критично.

Початок зими теж буде відносно холодним, проте через кілька днів стовпчики термометрів піднімуться, часом ймовірні невеликі опади.

Відео дня

— Під кінець першої та на початку другої декади грудня буде спостерігатися невелике зниження температури, — розповів народний синоптик.

Деркач заявив, що в середині грудня потеплішає, вдень і вночі збережуться плюсові показники температур повітря.

Холоди знову повернуться до Дня святого Миколая, і 19 грудня в нічний час температура може істотно впасти.

—  Остання декада грудня очікується теплою з нетиповою для зими погодою. Тільки під кінець року можливі незначні заморозок і сніжок, — прогнозує народний знавець погоди.

Схожу картину з передбаченням морозів на День святого Миколая дав також синоптик Леонід Горбань. Так, 19 грудня він обіцяє сніг і морози до -8 градусів, пише «Метеопрог».

Очікується, що мінусова температура протримається до 28 грудня.

Однак до кінця 2020-го перед самим Новим роком почнеться відлига і заллють сильні дощі.

А ось яку погоду прогнозують у Вінниці:

 

Читайте також:

В Україні виявили понад 15 тисяч нових випадків СOVID-19. Скільки на Вінниччині?

Нові подробиці смертельної ДТП біля Бару. Прокурор дав покермувати працівниці суду

Ціна на електроенергію подорожчає з 1 грудня: кому доведеться переплачувати

В Україну сунуть снігопади. Синоптики оновили прогноз на найближчі дні

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ols Kat

    Ахаха, наркотический снеговик
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up