Погода буде просто розкішною: синоптик оновила прогноз на тиждень

Погода буде просто розкішною: синоптик оновила прогноз на тиждень
  • З понеділка, 25 жовтня, на всій території України встановиться дуже холодна погода, і така картина буде спостерігатися протягом трьох днів.

Синоптик Наталія Діденко написала на своїй сторінці в Facebook про те, що майбутній тиждень принесе масу погодних сюрпризів.

Згідно з її прогнозом, тиждень почнеться з дуже холодної погоди, в нічні години практично у всіх регіонах стовпчик термометра опускатиметься нижче нуля градусів, в денні години температура повітря складе всього 5-10 градусів зі знаком плюс.

Діденко підкреслила, що такі погодні умови зберігатимуться і у вівторок, в середу можливе незначне потепління. Погода піднесе дуже приємний сюрприз тільки в четвер, 28 жовтня.

Відео дня

Як розповіла Діденко, в цей день хмари розсіються, вигляне сонце і температура повітря почне підвищуватися. Діденко обіцяє дуже теплий, сухий і сонячний день.

«Спочатку із західних областей, а до кінця тижня всю Україну огорне м'яка тепла атмосфера з температурою повітря +12 ... + 16 градусів, місцями до +18 градусів», — розповіла Діденко.

Також вона додала, що в наступні вихідні погодні умови практично не зміняться, у всіх областях буде припікати сонце.

А ось яку погоду прогнозують у Вінниці:

 

Читайте також:

Важливе за 24 жовтня на 20minut.ua. Найцікавіші новини, які ви могли пропустити

Як Церква ставиться до донорства органів? Запитали у вінницьких священиків різних конфесій

На Вінниччину доставили інноваційні ліки прямої дії на коронавірус. Як розподілять?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • vik n

    за цэ дяка  електронному пенису якый установыв пан МОРГун.це не просто пенес.це  климатическе  оружие.воно впоролось в небо и  рози гнало тучы.я туучыы  розгоню  руками.а все це  до того  що требо успиты  вырубати  дирева  на  Ющынка  а дощ намочит иропеським  друзям балки.бо сушити там  стоить  грошей

    Николай Дяков reply vik n

    оо ебла...н ник поменял))ну ты и чепушило))

    vik n reply Николай Дяков

    цыць свынюко,не поли контору.

keyboard_arrow_up