Скільки українців планують цього року поїхати у відпустку? (ОПИТУВАННЯ)

Скільки українців планують цього року поїхати у відпустку? (ОПИТУВАННЯ)
  • Літо у розпалі, тож українці мали б міркувати над відпусткою. Але війна і в це внесла свої корективи. Розповідаємо, скільки наших земляків хотіли б вибратись кудись у відпустку.

Кадровий портал grc.ua провів бліцопитування. Його результати показали, скільки українців хотіли б сходити у відпустку.

 

Як з'ясувалось, хотіли б поїхати у відпустку лише 11% опитаних українських працівників. Причому, з них лише 1% хотів би вибратись за кордон. Цікаво, що й популярні напрямки не змінились. Мовиться про Туреччину й Єгипет, але виліт буде з країн Європи.

Відео дня

Але більшість тих, хто таки планують відпустку, віддадуть перевагу внутрішньому туризму. Наприклад, у гори поїдуть 3% опитаних, а от 6% виберуться до іншого регіону країни.

Скільки українців планують цього року поїхати у відпустку: статистика - фото 507921

Натомість більшість вважає, що відпустка зараз узагалі не на часі. Таку позицію підтримують 47% опитаних. А от майже чверть – 23% – повідомили, що втратили роботу через війну. Тож у них немає ані можливостей, ані бажання вибиратись у відпустку.

Натомість 6% перебувають зараз у вимушеній безоплатній відпустці. Тим часом 9% шукають прихистку від війни за межами нашої держави. Це означає, що їм зараз теж не до відпустки.

Опитування

Чи плануєте Ви відпустку у цьому році?

 

Читайте також:

Цей день в історії, 21 червня. Яке сьогодні свято, традиції та прикмети

Як поставити на облік авто за дві години через електронну чергу? Ми перевірили

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Читач56

    цього  року  в  видпуски поидуть мусора  и прочий привоененый  сброд.у якому  зарплати по  40 тыс. ця ссыклива  влада як  тильки почуяла свий кинець попиднимала  зарпл товстопузым .описля вийны якщо  она  закинчиться все вернуть на свои мисця.так  що минты рубить бабло пока  е можливисть.
  • Ivan Sobzyk

    Українці не поїдуть -бариги чиновники не є українцями це непотріб який тільки заважає Україні.
  • Vovan Vovan

    А скільки в нас чиновників? От рівно стільки ж і поїдуть.
  • Ірина Горбань

    Ви чисто охр.ніли треба щоб калібр у вас спитав  про відпочинок в даному часі може порозумнішали але моск.лів українців повно відпочиватимуть

keyboard_arrow_up