Ще одна держава: вінничани зможуть подорожувати без віз в екзотичну країну

Ще одна держава: вінничани зможуть подорожувати без віз в екзотичну країну

Влада Коста-Ріки і України домовилися про безвізовий режим для громадян.

Як повідомляє департамент консульської служби МЗС, переговори з Коста-Рікою були першими в історії.

— Вперше в історії двосторонніх відносин відбулися консульські консультації між Україною і Коста-Рікою. Для громадян України досягнуто домовленості про укладення відповідної двосторонньої угоди про безвіз, — повідомляє відомство.

Потрібно відзначити, що в Америці Коста-Ріка залишається єдиною нейтральною державою. 70 років тому влада країни принципово відмовилися від армії, і з силових структур в цій державі працює тільки поліція. Незважаючи на це, Коста-Ріка залишається одною з найбезпечніших держав у світі.

Відео дня

Нагадаємо, у МЗС попереджують про небезпеку відпочинку в Тунісі. 

Читайте також:

Трагедія на курорті в Домінікані: загинув оператор Олексій Кушнір з Вінниці
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (20)
  • Vladyslav Semenchenko

    От завжди цікаво було. Яка логіка у тих, хто весь успіх  нашої країни переводить  в "краще б пенсії підняли", "краще б лікарню побудувпли", "краще б зарплату підняли".
    Тобто треба спочатку зробити повний фарш  з країни? Зарплати по 10000$, пенсії  по 8000$, лікарні у кожному будинку, дороги скляні, прибиральники прибирають  вулиці  цілодобово(бо за вашою логікою це хтось має робити, а не самому сміття до урни). І тільки потім робити безвіз з тою чи іншою  країною ?
    Ви взагалі основи економіки вивчали? Особисто  я з тих, кого кожна  новина  про відсутність візового режиму дуже радує. Я починаю вивчати  способи як туди доьратись.  Добре,що є безвіз  і з ЄС, бо з території ЄС, до тієї  країни ще дешевше добратись. У висновку ціна подорожі (якщо мати сильне бажання і підняти свою  дупу і поїхати своїм ходом а не турагенством) знижується більше ніж у 2 рази. Тобто більше ніж у 2 рази більше потенційних  подорожуючих (не мажорів) зможуть собі назбирати. Відповідно у мене виросте бажання більше працювати. А це впливає на ринок зарплатні. Інші дивитимуться на мене і хотітимуть поїхати також, бо у мене вийшло і по трохи вимагатимуть  більше зарплатні. Від того, що росте зп-росте податок на пенсію і росте пенсія. Це все взаємний  процес і я намагався його розжувати на простому  прикладі щоб всі зрозуміли. Чи все одно не зрозуміло?

    Орест reply Vladyslav Semenchenko

    Ого тут економіст прийшов, дивіться всі. Цікаво як підніме економіку нашої країни те що ти будеш зароблені тут гроші витрачати за кордоном? Ще можеш розказати як людина яка працює за мінімалку має назбирати на подорож за кордон, якщо для того щоб просто заїхати в європейську країну потрібно мати на рахунку 1000 долларів (як мінімум), як думаєш скільки часу потрібно відкладати таку суму умовній медсестрі, кондуктору, листоноші з ЗП в 5000 грн, за умови того що з цих грошей ще треба оплатити житло, їжу, одяг, лікарню? Рік, два роки? Держава захищає таких людей? Чи може всім порадиш йти в бізнес?
  • Myroslav Dovhaliuk

    Прийшов сюди почитати коменти зубожілих (лінивих або тих, хто працювали 24 години, але не головою)

    Орест reply Myroslav Dovhaliuk

    Ну не всі ж працюють .і язиком, тобі пощастило так влаштуватись, комусь ні.
  • Вінничанин

    Кому не вистачає на подорожі, шукайте джерела доходу. ДумайТе, працюйТе, приймайТе свої власні рішення.
  • Сепар Торонтуй

    С таким же успехом можно было бы открыть безвиз на Марс. Думаю одного только полетного времени с Украины часов 16. Хотя страна чудесная, спору нет. Украинцы будут летать, тем не менее. Те, которые всегда летали. Которым что виз. Что безвиз. Абсолютно п

    Однажды загорал я на одном острове и встретил такого украинца с подругой. Каждый день они заказывали самые дорогие мероприятия и экскурсии, самая дешевая из которых 250 америки с носа. Разговорились. А чем, интересуюсь, на родине занимаешься? На таможне, говорит, работаю...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up